Λίγο πριν την τελική δεκάδα ο Γιώργος Λασκαρίδης του MasterChef 4 γίνεται το «κόκκινο πανί», εκνεύρισε τους κριτές και δίχασε το twitter. Ο παίχτης στη χθεσινή δοκιμασία (test δημιουργικότητας) φαίνεται πως έμεινε πίσω στο χρόνο του και την ώρα που οι κριτές έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για να λήξει η δοκιμασία εκείνος, δεν είχε προλάβει να βάλει όλες τις παρασκευές του στο πιάτο.

Στο τελικό countdown, όμως, εκείνος κρατούσε στα χέρια του τρία φύλλα καπουτσίνο, τα οποία και πρόσθεσε στο πιάτο του, μετά τη λήξη του χρόνου.

Όταν οι άνθρωποι της παραγωγής τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν όλα τα υλικά στο πιάτο μπήκαν εντός χρόνου εκείνος είπε: «Όλα τα υλικά που έχω στο πιάτο μου μπήκαν εντός χρόνου». Τότε του είπαν πως η κάμερα κατέγραψε την εκπρόθεσμη προσθήκη υλικού, εκείνος είπε ναι έβαλα τα τελευταία φυλλαράκια εκτός χρόνου.

Πηγαίνοντας μπροστά στους κριτές το πιάτο του, ο Γιώργος –στεναχωρημένος- αποκάλυψε στους κριτές τι συνέβη και εκείνοι αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του, επισημαίνοντας πως όλοι πρέπει να συμμορφώνονται στους κανόνες του παιχνιδιού.

«Άρα μας λες πως αργότερα, που είχες ηρεμήσει, συνειδητοποίησες το πόσο φάουλ ήταν το φάουλ που έκανες… Δεν είναι το φύλλο καπουτσίνο, είναι η στάση που κρατάει κάποιος. Αυτή η αντανακλαστική κίνηση που επίτηδες ρώτησα αν την έκανες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω» σημείωσε με νόημα ο Σωτήρης Κοντιζάς προς τον διαγωνιζόμενο του MasterChef.

«Ένα πράγμα που είναι μη διαπραγματεύσιμο είναι το αδιάβλητο του διαγωνισμού σε ότι έχει να κάνει με τους κανόνες, το πλαίσιο, την αλήθεια και το δίκαιο. Και εμείς είμαστε εδώ, ένα, για να κρίνουμε τα φαγητά και επίσης για να προστατεύουμε αυτό το πλαίσιο και τους κανόνες για εσάς», συμπλήρωσε σε αυστηρό τόνο ο σεφ και κριτής του MasterChef.

Όπως, καταλαβαίνεις οι κριτές δεν δοκίμασαν το πιάτο του, ο Γιώργος στάλθηκε στον τάκο και το twitter διχάστηκε.

Κάποιοι θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να γίνει μεγάλο θέμα, αλλά οι περισσότεροι «δίκασαν» τον παίχτη για την κίνησή του αυτή!

Και το τρολάρισμα δεν είχε τέλος!