Με ένα εντυπωσιακό ποσοστό τηλεθέασης εκτοξεύθηκε η κωμική σειρά του MEGA “Ντόλτσε Βίτα” στην κορυφή του πίνακα της Nielsen στις 11:40 με 12:50 που είναι η ώρα προβολής της.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Τετάρτη 8 Απριλίου, η σειρά έφτασε 17,1%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό που μετέδιδε ποικίλα προγράμματα (από ενημέρωση μέχρι κοινωνικές εκπομπές). Στην ηλικιακή κατηγορία “Άνδρες 15-24” η απόδοση ήταν εξόχως εντυπωσιακή με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 31,9%

Η κλασική κωμωδία του MEGA που παραμένει αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού παρουσιάζει τον απαγορευμένο έρωτα της ώριμης ηλικιακά χήρας, Χριστίνας Μαρκάτου με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της.

Τα μπλεξίματα και οι κωμικές καταστάσεις προκύπτουν από τη στιγμή που και οι δυο προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους από τον περίγυρό τους. Την ηλικιωμένη πεθερά της Χριστίνας, την κόρης της, την οικονόμο του σπιτιού και τον συνεργάτης της στο εργοστάσιο. Πρωταγωνιστούν : Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης.

Το υπόλοιπο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποτελείται από τους Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Μαρία Φωκά, Παύλο Ορκόπουλο, Κατερίνα Ζιώγου, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Γαλήνη Τσεβά.