Για τη συνέχιση, ή όχι, της συνεργασίας με τον Alpha μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη που αρνήθηκε, μάλιστα, να δεχθεί τον τίτλο της «σκληρής διαπραγματεύτριας»

Θα συνεχιστεί η συνεργασία σας με τον Alpha την επόμενη σεζόν; Έχουν γίνει συζητήσεις για το συμβόλαιο σας;

Αυτό που με απασχολεί, όταν η σεζόν τρέχει, είναι να επικεντρώνομαι σε αυτήν και να εργάζομαι όσο πιο υπεύθυνα μπορώ για την καλύτερη εικόνα των εκπομπών μου. Το μόνο που δεν με καίει, και το λέω μετά λόγου γνώσεως, είναι αυτό που πρόκειται να έρθει… Τον Μάιο αποφασίζω τι μέλλει γενέσθαι.

Έχετε τη φήμη της σκληρής διαπραγματεύτριας όσον αφορά τις συνεργασίες σας με τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ισχύει αυτό;

Αν μου επιτρέπεις, έχεις λάθος πληροφόρηση. Αν ήμουν η σκληρή διαπραγματεύτρια που λες, θα βρισκόμουν σε άλλο κανάλι με διαφορετικές συνθήκες εργασίας και με περισσότερα χρήματα. Στην αρχή της καριέρας μου, που δεν μας “έδεναν” οι καναλάρχες με συμβόλαια, συνέβη το εξής περιστατικό. Έφευγα από τον ΣΚΑΪ για τον ΑΝΤ1 γιατί είχα μια πολύ καλή και δελεαστική πρόταση και λίγο πριν φτάσω εκεί γύρισα πίσω.

Ο λόγος; Στον ΣΚΑΪ είχαν πληροφορηθεί αυτή την κίνηση και συνέβη κάτι σοβαρό σε βάρος ενός ιθύνοντος της εποχής. Με ενημέρωσαν σχετικά ενώ ήμουν καθ’ οδόν για τον ΑΝΤ1.

Όταν επέστρεψα και είδα αυτό τον άνθρωπο να δακρύζει, πήρα το συμβόλαιο που είχε μπροστά του, το υπέγραψα, παρέμεινα εκεί και ας έχασα στην πορεία αρκετά χρήματα με την κρίση που αντιμετώπισε το κανάλι.

Εξακολουθώ να λειτουργώ το ίδιο συναισθηματικά και σήμερα. Για μένα σημασία έχουν οι άνθρωποι, οι σχέσεις, το περιβάλλον και όχι το χρήμα.