Τα τηλεοπτικά κανάλια προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους από σήμερα στο κλίμα των ημερών.

Η κορύφωση της Μεγάλη Εβδομάδας φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό των καναλιών, με τα στελέχη να επενδύουν στις θρησκευτικές παραγωγές αλλά και σε επαναλήψεις σειρών και ταινίες.

Έτσι, ο ΑΝΤ1, από απόψε το βράδυ, τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, θα προβάλλει στις 20.45 τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» ενώ θα ακολουθεί η «Βίβλος». Στις 17.00 θα γίνεται μετάδοση της Ιεράς Ακολουθίας, ενώ το υπόλοιπο του προγράμματος θα περιλαμβάνει ταινίες και επαναλήψεις εκπομπών. Το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά είναι η τελευταία μέρα που κρατά συντροφιά, ενώ σήμερα και αύριο θα βρίσκεται και στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα» στις 06.00.

Σήμερα Τετάρτη, από τη συχνότητα του ALPHA, θα προβληθεί κανονικά τόσο το «Happy Day» όσο και το «Εκτός Γραμμής», ενώ από αύριο θα ρίξουν για λίγο αυλαία για να επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται με επαναλήψεις εκπομπών, σειρών αλλά και ταινίες, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή θα μεταδοθούν ακολουθίες από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Σε παρόμοια φιλοσοφία θα κυμανθεί και το πρόγραμμα του STAR.Σήμερα τόσο η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όσο και οι «Αλήθειες με τη Ζίνα» θα μεταδοθούν κανονικά, όπως και τα «Shopping Star», «Τροχός της τύχης». Από τη Μεγάλη Πέμπτη, η πρωινή ζώνη κατακλύζεται από παιδικές σειρές, ως είθισται, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν ξένες ταινίες κάθε γούστου.

ΣΚΑΪ,OPEN και ΕΡΤ… πιστοί στην ενημέρωση

Η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ συνεχίζει να έχει άρωμα ενημέρωσης. Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, οι εκπομπές «Σήμερα», «Αταίριαστοι» και «Newsroom» θα βγαίνουν στον αέρα δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα θέση έχουν ντοκιμαντέρ και ξένες ταινίες, κάποιες από τις οποίες μάλιστα θα έχουν θρησκευτικό περιεχόμενο.

Το OPEN, με τη σειρά του, θα συνεχίσει να προβάλλει μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή τόσο την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05.30» όσο και το «OPEN Ελλάδα» στις 15.00. Το «Ευτυχείτε» θα αποχαιρετίσει σήμερα το κοινό για ένα διάλειμμα λίγων ημερών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του σταθμού θα «φουλάρει» από μεγάλες ξένες παραγωγές που αξίζει να δείτε. Ακόμη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή σημαντικό ρόλο θα έχει και η μετάδοση Ιερών Ακολουθιών.

Όσον αφορά στην ΕΡΤ, οι ενημερωτικές εκπομπές «Από τις έξι», «Επι-κοινωνία», «Συνδέσεις» αλλά και οι έκτακτες εκπομπές για τον κορονοϊό, θα βγαίνουν στον αέρα μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή.

MEGA…λη εβδομάδα

Αλλαγές στο πρόγραμμά του θα έχει και το MEGA. Οι ενημερωτικές εκπομπές «Κοινωνία Ώρα MEGA», «Mega Mag» και «Live News» θα προβληθούν και σήμερα, ρίχνοντας μετέπειτα και για λίγο αυλαία. Επαναλήψεις σειρών, μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές όπως «Οι Άθλιοι», αλλά και πολλές ταινίες θα αποτελέσουν τον κεντρικό άξονα τις επόμενες ημέρες.