Ακάθεκτος συνεχίζει τη διασπορά ψευδών ειδήσεων ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο εκδότης της εφημερίδας Documento “ξαναχτύπησε” σήμερα, αυτή τη φορά αποδίδοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι που δεν είπε ποτέ!

“Ο Μητσοτάκης είπε για το 13033 απευθυνόμενος στο Συριζα "γιατί αν είναι τόσο αυτονόητο δεν το κάνατε εσείς;" Το 13033 που έγινε για τον κορονοϊό,γιατι δεν το έκανε ο Τσίπρας. Να το θυμάστε, όταν θα πέσει απ την εξουσία ο Τσόρτσιλ της Φρειδερίκης, θα σπάνε πλάκα μαζί του στη ΝΔ”, έγραψε στο twitter o Κώστας Βαξεβάνης.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο πρωθυπουργός πράγματι είπε στη Βουλή απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν έκανε κάτι που όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητο. Αναφερόταν όμως στην άυλη συνταγογράφηση! Ιδού η φράση από την δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τα πρακτικά της Βουλής: “Δεν ήταν αυτονόητο ότι μέσα στην κρίση έγιναν τεράστια ψηφιακά άλματα, όπως η άυλη ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αν ήταν τόσο αυτονόητα, γιατί δεν τα είχατε κάνει εσείς τόσο καιρό;” Άλλο ένα κομμάτι από fake news στο "παλμαρέ" του Κώστα Βαξεβάνη...