Ακόμα ένα κίνητρο για να γυμναζόμαστε παρέα με τη Ζωή Δημητράκου έδωσε η εκπομπή «Γυμναστική…από σπίτι» (καθημερινά στις 11:20, MEGA).


Οι τηλεθεατές έχουν από σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ένα σημαντικό δώρο που προσφέρει η εκπομπή για να μπορούμε να ακολουθούμε με ασφάλεια τις ασκήσεις που προτείνει η αγαπημένη γυμνάστρια. Τα ιδανικά αθλητικά παπούτσια που αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της εμφάνισής μας και είναι σχεδιασμένα για καθημερινό training.

 

 

 

10 τυχεροί κάθε εβδομάδα θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι επώνυμα αθλητικά παπούτσια μέσω της εκπομπής «Γυμναστική…από σπίτι»

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και διαρκεί μέχρι και την Πέμπτη 28 Μάϊου 2020.

 

 

 

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας άσκηση από τα επεισόδια της εκπομπής, να την εκτελέσετε και να δημιουργήσετε ένα μικρό βίντεο το οποίο θα αναρτήσετε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram story, βάζοντας τα hashtags #gymapospiti, #mega και κάνοντας ταυτόχρονα mention το @megatvcom και την @zoidimitrakou.

 

 

 

Οι πρώτοι δέκα τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 και οι επόμενοι δέκα στην εκπομπή, την Παρασκευή 29 Μάϊου. Οι νικητές θα ανακοινώνονται και στον προσωπικό λογαριασμό της Ζωής Δημητράκου στο Instagram @zoidimitrakou.


Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο megatv.com/gimnastikiapospiti.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Repost @zoidimitrakou #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🏆 Στείλτε το βίντεό σας και κερδίστε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια! Για να γυμναζόμαστε σωστά και με ασφάλεια χρειαζόμαστε τα κατάλληλα παπούτσια. Για αυτό και η εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» δίνει την δυνατότητα σε 10 τυχερούς κάθε εβδομάδα, να κερδίσουν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas. Επιλέγετε την αγαπημένη σας άσκηση από τα επεισόδια της εκπομπής, την εκτελείτε και δημιουργείτε ένα μικρό βίντεο. Το ανεβάζετε σε Instagram STORY βάζοντας hashtag #gymapospiti και #mega και κάνοντας mention @megatvcom και @zoidimitrakou . Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το βίντεο στο gymapospiti@megatv.com Οι πρώτοι δέκα τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν στην εκπομπή «Γυμναστική… από σπίτι» την Παρασκευή 22.05 και οι επόμενοι δέκα την Παρασκευή 29.05. Οι νικητές θα ανακοινώνονται και στον λογαριασμό μου. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom) στις