Το MasterChef 4 τελείωσε και ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του MasterChef«Δεν κοιμήθηκα χθες το βράδυ από το άγχος μου για το τι θα γίνει σήμερα. Τελικά δε χρειάστηκε όνειρο για να κατακτήσω το πραγματικό μου όνειρο. Τώρα θέλω να δουλέψω δίχως αύριο για να αποδείξω πως αξίζω το βραβείο και την αγάπη του κόσμου.»!

Και τόνισε: «Κάτι μου έλεγε ότι είχα κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και στις δύο δοκιμασίες, αλλά το κρατούσα για μένα! Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, αλλά κρατούσα χαμηλά την… μπάλα, γιατί έλεγα άμα κερδίσεις έχεις να κάνεις με τον καλύτερό σου φίλο μέσα στο παιχνίδι.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα τους 30 βαθμούς. Ήξερα ότι είχα κάνει μία καλή προσπάθεια στις αντιγραφές… Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα από αυτούς τους κριτές αυτή την ονειρική βαθμολογία. Ήταν ο καλύτερος, άριστος τρόπος για να κλείσει αυτός ο τελικός!».

Στην συνέχεια ο νικητής έκανε και την πρώτη του ανάρτηση:

«Ένα μοναδικό ευχαριστω σε όλους σας ...σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !! 🤟💪 Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα "Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης" ως τα ουράνια! 😂 Σας αγαπώ όλους ... μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe - Stay positive - Stay active ✌️✌️💪 #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis».

View this post on Instagram

Ένα μοναδικό ευχαριστω σε όλους σας ...σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου για όλη την αγάπη σας! Το ταξίδι ήταν μοναδικό , γεμάτο από στιγμές οι οποίες θα μου μείνουν αξέχαστες για πολλά χρόνια! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη παραγωγή και στους τρεις υπέροχους και δροσερούς κριτές μας @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos και στον ήρωα που δεν φαίνεται @nick.d.thomas !! 🤟💪 Κρατήστε ψηλά παιδιά μου το σύνθημα "Έρωτας Αλήτης Σταύρος Βαρθαλιτης" ως τα ουράνια! 😂 Σας αγαπώ όλους ... μείνετε παρέα μου γιατί ετοιμάζουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς και για εμάς! Stay safe - Stay positive - Stay active ✌️✌️💪 #MasterChefGr #masterchefgr #masterchef4 #mastercheffinal #foodie #foodman #winner #erotasalitis

A post shared by Stavros Varthalitis (@stavrosvarthalitis) on

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταυρή και η μεγάλη αποκάλυψη

Ο Σταυρής Γεωργίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef!

Ο Σταυρής ο οποίος κατάφερε να φτάσει έως και τη δεύτερη θέση του MasterChef 4 είπε:

 «Είμαι υπερήφανος δεν μπορώ να βρω λέξεις για να το περιγράψω όλο αυτό το πράγμα. Είμαι υπερήφανος που έφτασα εδώ και έκανα τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την Κύπρο μου υπερήφανους, και δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει κανείς αυτή την εμπειρία που ζεις στο MasterChef».

Και τόνισε: «Και πόσο μάλλον το ότι δεν έχω φτάσει στον τελικό με αντίπαλο, αλλά με παρτενέρ. Δεν έχω πάρει την κοπέλα μου τηλέφωνο ακόμη. Μου στέλνουν όλοι στο Messenger στα μηνύματα γίνεται χαμός. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο είναι η μάνα μου, γιατί μάνα είναι μόνο μια. Ανυπομονώ να πάω στην Κύπρο να δω τους φίλους μου και να τους πάρω αγκαλιά γιατί τους έχω ανάγκη.

Δεν με νοιάζει αν κάποιοι χάρηκαν που δεν κέρδισα. Αυτοί το βλέπουν από το σπίτι τους και εγώ με τον Σταύρο με γεμάτη καρδιά φτάσαμε τελικό»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Έχω και αυτή την πλευρά και δεν θα αλλάξω για κανέναν. Κάτι που θέλω να πω και δεν ξέρει ο κόσμος. Είχα πέσει ψυχολογικά γιατί όταν μας ανακοίνωσαν για τον κορονοϊό, ήμουν χάλια. Ανησύχησα γιατί ο πατέρας μου ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και η κοπέλα μου ήταν Αθήνα και δεν ήξερα τι γίνεται με τα αεροδρόμια και το lockdown. Το άγχος το έχω πάρει από τη μάνα μου. Για αυτό λύγισα. Αλλά σημασία έχει πως το πίστεψα και τελικά το πήγα μέχρι το τέλος»!



Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου μετά τον τελικό του reality

Αμέσως μετά το τέλος του τελικού και την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Σταυρής Γεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά από μήνες στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου,και τους φίλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές  @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για όλη την στήριξη τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακόμα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτό μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ είμαστε όλοι! Να έχετε όλοι πάνω από όλα υγεία,αγάπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει αυτόν τον καιρό! Stay tuned… Something BIG is coming!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταυρής Γεωργίου.

Οι πανηγυρισμοί της μητέρας του Σταύρου Βαρθαλίτη για τη νίκη του

Τον χθεσινό τελικό παρακολούθησαν χιλιάδες Έλληνες ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η οικογένεια του μεγάλου νικητή. Συγγενείς και μερικοί φίλου συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του Σταύρου Βαρθαλίτη και είδαν το επεισόδιο περιμένοντας με αγωνία να ακούσουν το αποτέλεσμα. Η μητέρα του, αφού πανηγύρισε με την ψυχή της για τη νίκη του, μίλησε συγκινημένη στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» για τον γιο της. Η κυρία Πόπη αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι αρκετές φορές την είχαν ενοχλήσει σχόλια από άλλους παίκτες ένα εκ των οποίων ήταν και αυτό που ήθελε τον Σταύρο Βαρθαλίτη να έχει κάτι με την Μάρλεν. Παράλληλα, η ίδια υποστήριξε τις στιλιστικές επιλογές του γιου της χαρακτηρίζοντάς τα όλα «τέλεια». Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι κριτές μετά τον τελικό

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους, οι τρεις κριτές μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media backstage στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά:

5eeb3148a1bab
5eeb3136754a6






Οι αναρτήσεις άλλων παικτών του Masterchef




Άκης Πετρετζίκης: Έτσι σχολίασε τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη στο MasterChef

Καθ’ όλη τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου τα social media «πήραν φωτιά», μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν τον τελικό του τέταρτου κύκλου με αλλεπάλληλες αναρτήσεις. Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν το φινάλε και θέλησαν να κάνουν το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Σταύρου Βαρθαλίτη ήταν και ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είχε αναδειχθεί ο πρώτος Έλληνας MasterChef το 2010.

«Ο νέος είναι ωραίος», έγραψε χαρακτηριστικά ο επιτυχημένος μάγειρας στο προφίλ του στο twitter εκφράζοντας δημόσια τη στήριξή του στον νικητή του MasterChef 4.