«Αυτό το βιβλίο είναι διασκεδαστικό, έχει ίντριγκα αλλά το κλειδί σε αυτό είναι το ότι μαζί με τον James Patterson, έχει και σαν συγγραφέα τον ίδιο τον Bill Clinton», δήλωσε ο πρώην κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ, Βασίλειος Πετκίδης Ελλάδος αναφορικά με την προσφορά της εφημερίδας Παραπολιτικά, το βιβλίο «Ο Πρόεδρος Αγνοείται».

«Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει μια διάσταση μέσα σε αυτό το βιβλίο, από την προεδρική ζωή στον Λευκό Οίκο μέχρι και κάποιες λεπτομέρειες που συνήθως δεν έρχονται στην επιφάνεια… που είναι και το πιο ενδιαφέρον από όλα...», ανέφερε χαρκατηριστικά.

«Θα μάθουμε επίσης το πώς λειτουργεί το αμερικανικό σύστημα και ίσως και το πώς σκέφτονται κάποια πράγματα και από την πλευρά των Δημοκρατών. Διότι διαφέρει ο τρόπος που σκέφτονται οι Δημοκρατικοί από τους Ρεπουμπλικάνους», διευκρίνισε ο ίδιος.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πολύ πιο συντηρητικοί ενώ οι Δημοκράτες έχουν μια τάση να είναι πιο σοσιαλιστές κι υπάρχει έτσι και τεράστια διαφορά στην προσέγγιση των προβλημάτων και των θεμάτων», σημείωσε επιπρόσθετα.

«Βέβαια σίγουρα είναι μυθιστόρημα, αλλά δεν παύει να έχει ενδιαφέρουσες πτυχές από την καθημερινή ζωή που ζουν στο Λευκό Οίκο», υπογράμμισε ο κ. Πετκίδης.