Αποκτήστε με τα Παραπολιτικά τον νέο τόμο της πρακτικής σειράς οδηγών της Larousse, «Κηπουρική για όλους» και δημιουργείστε ένα κήπο στο μπαλκόνι σας!

Τα Παραπολιτικά σας προσφέρουν την τετράτομη σειρά πρακτικών οδηγών της Larousse, «Κηπουρική για όλους»! Ακόμα και χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στην καλλιέργεια φυτών και λαχανικών, οι χρήσιμοι οδηγοί της Larousse θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι των ονείρων σας, αλλά και να περιποιηθείτε με τον σωστό τρόπο τα φυτά εσωτερικού χώρου που θα ομορφύνουν το σπίτι σας! Οι εκπληκτικοί οδηγοί της Larousse περιλαμβάνουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με λεπτομερείς οδηγίες βήμα – βήμα και κοντινά πλάνα προκειμένου να μάθετε ό,τι χρειάζεται για να σπείρετε, να φυτέψετε και να περιποιηθείτε τα λαχανικά και τα φυτά που σας αρέσουν!

Το Σάββατο 25 Ιουλίου μη χάσετε τον δεύτερο τόμο: «Ένας κήπος στο μπαλκόνι μου»

Στον νέο οδηγό της Larousse ανακαλύψτε απλές τεχνικές για να φτιάξετε έναν όμορφο κήπο στο μπαλκόνι σας. Μικρά μυστικά για να υπολογίσετε τον χώρο και τον διαθέσιμο χρόνο σας και να διαλέξετε τα φυτά που σας αρέσουν και ταιριάζουν στον χώρο σας, τα απαραίτητα εργαλεία, τα σωστά υλικά και την κατάλληλη γλάστρα, ώστε να διευκολύνετε την ανάπτυξη των φυτών και να διατηρείτε την ευεξία τους. Στο παρόν βιβλίο παρουσιάζονται 24 λαχανικά, αρωματικά, βότανα και μικρά οπωροφόρα, που μπορούν να μεγαλώσουν εύκολα στο μπαλκόνι σας, σε γλάστρα, ή ζαρντινιέρα, ή παλέτα, μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα φυτά. Έτσι, μαθαίνοντας τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις των φυτών που θα επιλέξετε και υπολογίζοντας το κόστος και τον κόπο που πρέπει να καταβάλετε, θα μπορέσετε να φτιάξετε τον δικό σας «κρεμαστό κήπο», που θα σας προσφέρει γαλήνη, θα γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο αλλά και το τραπέζι σας!

Κι αν ανησυχείτε για το πώς θα κάνετε τις κηπουρικές εργασίες, κανένα πρόβλημα! Μέσα από πολλές φωτογραφίες σε κοντινά πλάνα, θα μάθετε ό,τι χρειάζεται για να σπείρετε, να φυτέψετε και να περιποιηθείτε τα λαχανικά που θα μεγαλώσετε στο μπαλκόνι, τη βεράντα ή ακόμα και στο περβάζι του παραθύρου σας.