Χθες, Τρίτη, ο «Μεγάλος Αδελφός» άνοιξε το σπίτι του στους δημοσιογράφους ενώ ο παρουσιαστής του ριάλιτι βρέθηκε στον χώρο προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου. Λίγες ώρες αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης μέσα από το Instagram, μοιράστηκε τους προβληματισμούς του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Πολύς κόσμος με ρωτάει όταν με συναντάει στη λαϊκή της γειτονιάς μου: ΧΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ *ΤΟΣΟ* ΣΟΒΑΡΟΣ;

Να μην σας τα πολυλογώ, εχθές δείξαμε σε δημοσιογράφους το σπίτι στο οποίο θα συγκατοικήσουν οι 16 άνθρωποι που θα διαγωνιστούν στο bigbrother_gr. Δείξαμε την κηπάρα με την πισινάρα και το τζακούζι, σαλόνι, κουζίνα, μπάνια, υπνοδωμάτια καθώς και το κελί στο οποίο θα φυλακίζονται όσοι τιμωρούνται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Ωστόσο, λόγω κοροναϊου, χρειάστηκε να τροποποιήσουμε και το συμβόλαιό μου με το ΣΚΑΙ (διάρκειες κτλ).

Την προηγούμενη φορά το υπέγραψα πεντασόβαρος στα γραφεία κάτω στον Φάληρο (μάρτυράς μου η φωτογραφία που ανέβασα στις 19 Φεβρουαρίου).

ΑΥΤΗ τη φορά όμως υπέγραψα (λιγότερο σοβαρός) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ BIG BROTHER. Σημαδιακό; Καθόλου.

Όφειλα να είχα υπογράψει πολύ καιρό πριν αλλά όλο το ξεχνούσα. Μετά βαριόμουν να κανονίσω κούριερ να τα στείλει στο Φάληρο. Κι εφόσον ήξερα ότι θα βρεθούμε στην παρουσίαση του σπιτιού και μπορώ να τους τα παραδώσω απευθείας στο χέρι, επέλεξα αυτή την εναλλακτική» πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις