Οι τηλεοπτικές μεταγραφές πριν την έναρξη κάθε επίσημης σεζόν αποτελούν διαχρονικά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι και το φετινό καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά και χύθηκαν «τόνοι» μελάνι γύρω από τις μετακινήσεις ή τις μεταγραφές προσώπων στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται για άλλη μια σεζόν και στόχος των υπευθύνων των καναλιών είναι να φτάσουν στην κορυφή της τηλεθέασης γι’ αυτό υπήρξε και φέτος ιδιαίτερη κινητικότητα εκτός των άλλων και σε ότι αφορά τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τους κεντρικούς παρουσιαστές στα πάνελ των εκπομπών.

Ποια πρόσωπα είδαμε και θα δούμε τις επόμενες ημέρες στα πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών;

Σταθερή στους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε!», συνεχίζει άλλη μια χρονιά, κάνοντας πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου με εκπλήξεις και προσθήκες σε πρόσωπα του πάνελ της. Εκτός από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα, θα γίνουν προσθήκες, που ακούνε στο όνομα Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα Στον ΣΚΑΙ και Γιάννης Πουλόπουλος, που αποχώρησε από το STAR έπειτα από 11 χρόνια και φυσικά μετά την τρίχρονη συνεργασία του με την «Φωλιά των Κου-Κου».

Για 8 σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day», έκανε πρεμιέρα, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έχοντας στο πλευρό της, σταθερά, τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ενώ παράλληλα ομάδα εντάχθηκαν στην ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος επέστρεψε στον «τόπο» του εγκλήματος, ύστερα από γτην συμμετοχή του, στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, αλλά και η Όλγα Λαφαζάνη μετά από λίγα χρόνια απουσίας από την τηλεόραση.

Και η Φαίη Σκορδά με το Πρωϊνό, επέστρεψε για 8η σεζόν κάνοντας πρεμιέρα την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, έχοντας στο πλάι της για άλλη μια χρονιά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Παράλληλα στην παρέα της εντάχθηκαν μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη και του Άρη Καβατζίκη, η Κόνι Μεταξά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, ενώ την στήλη της μαγειρικής ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Βασίλη Καλίδη, ο Πέτρος Συρίγος, ο οποίος μέχρι την προηγούμενη σεζόν, βρισκόταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το κλαοκαίρι.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα για τρίτη σεζόν η Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δεν γίνεται», έχοντας και φέτος δίπλα της τον Κώστα Τσουρό, όμως μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, της Φωτεινής Πετρογιάννη, που φέτος θα βρίσκεται στην παρέα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, που πλέον εντάχθηκε στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, έρχεται η Εβελίνα Νικόλιζα, κόρη της Μπέσυ Αργυράκη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το «Pop up» έρχεται στον Alpha από την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και στο πλευρό της θα δούμε την Αφροδίτη Γραμμέλη που αποχώρησε από το Πρωινό Ant1, η Φωτεινή Πετρογιάννη, που όπως αναφέραμε παραπάνω μέχρι πέρυσι συνεργαζόταν με την Ναταλία Γερμανού. τον Παναγιώτη Τζωρτζάτος, ο οποίος κάνει εκπομπή στον sfera με τον Αρναούτογλου και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, τον δημοσιογράφο που αποχώρησε από το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Τέλος όσον αφορά το Mega, το οποίο ρίχνεται και αυτό στην μάχη της πρωινής ζώνης, με την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα, οι πρώτες εντυπώσεις αλλά και πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πραγματικά καινούργιο ψυχαγωγικό πρωινό, αφού η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει δείξει ουκ ολίγες φορές, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι έχει ιδιαίτερο στιλ -τόσο στην εμφάνιση όσο και στη σκέψη-, κάτι που οι άνθρωποι του νέου MEGA φιλοδοξούν να το δουν και στο περιεχόμενο της εκπομπής της. Στο πάνελ της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα θα δούμε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή της Φαίης ΣΚορδά. Το team θα συμπληρώσουν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και η Σίσσυ Καλλίνη, ενώ σρτην στήλη της μαγειρικής θα δούμε τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, Απόστολος.