Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την Δανάη Μπάρκα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας, καθημερινής εκπομπής «Πάμε Δανάη» την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, ωστόσο, η ηθοποιός βρέθηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο Μεγάλο Κανάλι και την «Κοινωνία ώρα MEGA».

Απέναντι στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα η αλήθεια είναι.

Εκτός από τον Απόστολο Ρουβά που είναι φοβερό παιδί, έχουμε τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Σίσσυ Καλλίνη, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και πάρα πολύ ωραίους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Από την αρχισυνταξία μέχρι τους οπερατέρ μας είμαστε πολύ τυχεροί.

Μπαίνουμε στο πλατό και είμαστε όλοι με ένα χαμόγελο».

«Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα, τα οποία ακόμα προσπαθούμε να τα κρατήσουμε για έκπληξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έοχυμε πολύ κέφι, πολλή όρεξη. Θα έχουμε ωραίες στήλες, παιχνίδια και θα συμμετέχει ο κόσμος από το σπίτι» πρόσθεσε, επίσης, η Δανάη Μπάρκα.

«Στόχος μας είναι αυτό το πλατό να είναι η προέκταση του σπιτιού των ανθρώπων και το δικό μας δεύτερο σπίτι. Νομίζω ότι μόνο με την αλήθεια μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και μέχρι στιγμής αυτήν έχουμε γνώμωνα. Πάμε με τον εαυτό μας, με το κέφι μας, την αλήθεια μας».

Όσον αφορά την αγαπημένη της μητέρα, Βίκυ Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα παραδέχεται πως είναι «συγκρατημένα αισιόδοξη. Χαρούμενη πολύ γιατί ότο αυτό το βήμα γίνεται κάτω από πολύ ωραίες και σπάνιες συνθήκες. Να βρεις τέτοια ομάδα, το κανάλι, τους ανθρώπους του καναλιού, όλα».

«Πάμε Δανάη» από Δευτέρα, με πρώτο καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά όπως πρόδωσε η Δανάη Μπάρκα.