Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 6 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται μπροστά στην ωμή πραγματικότητα.

Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης ενώ η Ελένη του ζητά να την ξεχάσει. Η Μυρσίνη, όμως, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιό της μέχρι τέλους.

Ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις. Η οικογένεια των Σεβαστών είναι συντετριμμένη με την πράξη του Μιλτιάδη.

Η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά της με τον Μιλτιάδη να γκρεμίζονται ενώ όλο το χωριό βυθίζεται στη θλίψη, με τον Παναγιώτη να μην αντέχει τις τύψεις.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 18

Η Ελένη περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή, εκεί που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της. Ο Μιλτιάδης, στο κρατητήριο, περιμένει στωικά την τιμωρία του ύστερα από την πράξη του.

Ο Τόλλιας περιμένει τη δικιά του τιμωρία για τις παράνομες πράξεις του και ο Νέστορας προσπαθεί ν’ αντέξει την αλήθεια που τόσο πολύ λαχταρούσε. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται και οι συνέπειες της θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.

Το άλλοτε παντοδύναμο σπίτι της οικογένειας Σεβαστού κλυδωνίζεται συθέμελα, ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο και η Ασημίνα με τη Δρόσω χάνουν το στήριγμα τους και το μόνο πια που τις ενώνει είναι το θανάσιμο μυστικό τους.

Η Ελένη μεταφέρεται στη φυλακή. Το περιβάλλον εχθρικό. Εκεί, την περιμένει ένας μυστηριώδης άντρας που θ’ ανοίξει την πόρτα για να ζήσει τη νέα της κόλαση.