Ο Λάμπρος Φισφής και η κωμική του ομάδα έρχονται για να παρουσιάσουν…«ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ» το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show στο ΜEGA.

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής συναντά μερικούς από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της γενιάς του και μαζί υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σάτιρας και γέλιου στους τηλεθεατές.

Από σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23:30 και κάθε Πέμπτη, ο Λάμπρος Φισφής μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιόπουλο, υποδέχονται πρόσωπα της επικαιρότητας, ηθοποιούς, τραγουδιστές, stand-up comedians, celebrities, you tubers, δημοσιογράφους κ.α, στο ξενοδοχείο Μπάγκειον, το ιστορικό κτήριο της πλατείας Ομονοίας.


 Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα στις 23:30, ο Λάμπρος Φισφής βρέθηκε καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο αγαπημένος stand-up comedian, σεναριογράφος και παρουσιαστής… αποκαλύπτει τι είναι το «ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ».

Πρώτοι καλεσμένοι θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Κατερίνα Γερονικολού και η Μαίρη Συνατσάκη. Τους guest θα περιμένουν στις εκπομπές σκετς-εκπλήξεις που στόχο έχουν να βγάλουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα τους!

Παράλληλα αποκαλύπτει πώς συνδυάζει το ρόλο του stand-up comedian με άλλους ρόλους και ιδίως τον ρόλο του πατέρα που απαιτεί και ένα είδος πειθαρχίας για τα παιδιά του. Στο θέμα της πειθαρχίας παραδέχεται πάντως πως έχει αποτύχει τελείως….. «Άλλωστε πάντα ήταν αποτυχημένος ο έλληνας πατέρας» αφού παραδοσιακά ήταν η… ηχώ της μητέρας, όπως λέει.

Ο ίδιος εξομολογείται πώς γνώρισε την γυναίκα του που τον παρομοίασε με τον γνωστό χαρακτήρα κόμικ Ιζνογκούντ. Ενώ γενικά στη ζωή του προσπαθεί να γελάει εύκολα και όταν βλέπει κάτι αστείο να μην το περνάει από τα… 60 φίλτρα του κωμικού.