Αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί συντονιστείτε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει» με την μοναδική Ντέπυ Γκολεμά.


Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσετε στην αυριανή εκπομπή! Πρώτη καλεσμένη η γνωστή σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία θα μας μιλήσει για πολλά θέματα που αφορούν την τηλεόραση.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, επόμενη καλεσμένη της εκπομπής, θα μας πει τα πάντα για τη θεατρικη παράσταση «Η Πόρνη από πάνω», που συνεχίζεται για 10η χρονιά! Μάλιστα θα μας διαβάσει και ένα ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη, ο οποίος πέθανε σαν σήμερα το 1988. Και για το τέλος κρατάμε τη μεγάλη έκπληξη... ζωντανά στο στούντιο η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, Ελευθερία Αρβανιτάκη! Η μοναδική τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τραγούδια αποκλειστικά για τους ακροατές του Παραπολιτικά 90,1! Και φυσικά θα μας παροτρύνει να μείνουμε «Στο σπίτι με το Mega» αύριο το βράδυ στις 21:00, για μια απολαυστική μουσική βραδιά μαζί της, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Μια εκπομπή που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Συντονιστείτε στον αγαπημένο σταθμό της πόλης, Παραπολιτικά 90,1!