Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή «Direct» που παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής και τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο ηθοποιός από τον γνωστό δημοσιογράφο, οι συντελεστές του «Πάμε Δανάη» ξέσπασαν στον αέρα της εκπομπής.

Η Δανάη Μπάρκα και ο Άρης Καβατζίκης μίλησαν ιδιαίτερα σκληρά για τον τρόπο με τον οποίο έκανε τη συνέντευξη ο Τάκης Χατζής.

«Είδα αυτό το απαράδεκτο τρέιλερ και πήρα τηλέφωνο τον Γιάννη και τον ρώτησα «Γιάννη μου πώς πήγες εκεί κι έκανες αυτή τη συνέντευξη»; Μου απάντησε:

«Άρη μου δεν μετράνε ποτέ οι ερωτήσεις, μετράνε οι απαντήσεις». Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό γιατί αν ήταν κάποιος δημοσιογράφος του lifestyle θα τον είχαν κρεμάσει γυμνό στο Σύνταγμα. Ενώ τον κύριο Χατζή, με την επίφαση της σοβαρής δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης, όταν προσβάλει έναν άνθρωπο και του λέει «η πρώην σου μοιάζει με την νυν σου, θα την αφήσεις αστεφάνωτη και θα της κάνεις παιδί», το περνάνε όλοι στο ντούκου. Αυτό δεν θα το ξεστόμιζε κανείς δημοσιογράφος του lifestyle. Ελαφρώς εκνευρίστηκα και συγγνώμη που μιλάω έτσι», είπε ο Άρης Καβατζίκης, φανερά εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Δανάη Μπάρκα και είπε τα εξής: «Είναι άλλο η σοβαρότητα και άλλο η σοβαροφάνεια γιατί την παιδεία μας και τον τρόπο με τον οποίο στεκόμαστε στους ανθρώπους που φιλοξενούμε ειδικά στις εκπομπές μας, είναι μεγάλος καθρέφτης του χαρακτήρα μας.

Αισθάνθηκα αμήχανα όταν είδα το τρέιλερ. Θεωρώ ότι εξέθεσε τον ίδιο του τον εαυτό και σχεδόν προσέβαλε και τον άνθρωπο τον οποίο είχε καλεσμένο. Έναν άνθρωπο δεν τον καλούμε για να του φερθούμε με αυτόν τον τρόπο, τον καλούμε για να ακούσουμε πράγματα που είναι ωραία να ακουστούν. Ποιο Bachelor, ποιο Big Brother, όταν σε σοβαρές και έγκριτες εκπομπές συμβαίνουν αυτά».