Με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα προβεί σε στοχευμένες 2ωρες στάσεις εργασίας για συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις του κλάδου και των συναδέλφων στους ιδιωτικούς σταθμούς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Ε.Ε.ΕΡΤ εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ. Με τις παρεμβάσεις της, τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί να καλυτερεύσει την καθημερινότητα των εργαζομένων στην εταιρεία και να αμβλύνει τις οικονομικές αδικίες για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους.

Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε μια Ομοσπονδία (Π.Ο.Θ.Α.) που έχουμε μαζί μας τους συναδέλφους από την Ε.Τ.Ε.Κ.Τ. (τεχνικούς), το Σ.Ε.Η. (ηθοποιούς), το Π.Μ.Σ. (μουσικούς), τους χορευτές, τους τραγουδιστές, τους συναδέλφους πίσω από τα φώτα και πολλούς άλλους, ανθρώπους και συναδέλφους που έχουν πληγεί τον τελευταίο χρόνο σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους μας, με τους οποίους εμπλεκόμαστε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, αλλά όχι μόνο. Είμαστε δίπλα στους υγειονομικούς που δίνουν μια απίστευτη καθημερινή μάχη, είμαστε μαζί με τους ανθρώπους του τουρισμού και της εστίασης και με όλους τους πολίτες που δοκιμάζονται, είτε από τον COVID-19, είτε από λάθος πολιτικές αποφάσεις που θίγουν την καθημερινή τους επιβίωση.

Αταλάντευτοι στις απόψεις μας για μόνιμη και σταθερή εργασία για ΟΛΟΥΣ θα είμαστε εδώ, θα συμμετέχουμε, θα διεκδικούμε για OΛΟΥΣ και όχι μόνο για τον ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, αξιοπρέπεια και σεβασμό στις εργασιακές σχέσεις στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και βέβαια μια ΕΡΤ ανοιχτή που θα προβάλλει και θα αναδεικνύει τα προβλήματα της κοινωνίας.

Το ξέρουμε ότι οι συνδικαλιστικές απόψεις μας είναι αιρετικές και δεν έχουμε πρόβλημα να βάλουμε απέναντί μας διοικήσεις, κομματικούς σχηματισμούς ή εργατοπατέρες φίλους του εκάστοτε συστήματος που στρουθοκαμηλίζοντας, δήθεν καταγγέλλουν αμοιβές και πρακτικές που οι ίδιοι έχουν εκθρέψει τόσα χρόνια.

Αν ο δρόμος είναι μοναχικός, θα τον χαράξουμε μόνοι μας.

Αν όχι, θα συμμαχήσουμε με συναδέλφους, με εργαζόμενους και με την κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον για ΟΛΟΥΣ.

Για να είμαστε ξεκάθαροι θα συμμετέχουμε με 2ωρες στοχευμένες στάσεις συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις του κλάδου και των συναδέλφων στους ιδιωτικούς σταθμούς με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΕΕΡΤ.