«Το 2021 σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας εποχής. Είναι η χρονιά των ανέμων και της βροχής της Τιτανομαχίας και των μεταρρυθμίσεων. Το Μεγάλο Αστρολογικό Ημερολόγιο αποτελεί ένα χρήσιμο καθημερινό οδηγό επιβίωσης για να αποφύγετε τις παγίδες και να αδράξετε τις ευκαιρίες, που δεν θα λείψουν»

Κώστας Λεφάκης

Το κλίμα του 2021 ορίζεται από την απόλυτη, στενή προσέγγιση (σύνοδο) του Δία με τον Κρόνο, που πραγματοποιείται στις 21/12/2020, στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ένας ίδιος κύκλος είχε ξεκινήσει τη δεκαετία του 1960, με την απόλυτη σύνοδο των Δία - Κρόνου στην 26η του Αιγόκερω. Είναι προφανές ότι οι προβληματισμοί της ανθρωπότητας της περιόδου εκείνης και οι λύσεις που δόθηκαν τότε -ή και δεν δόθηκαν!- μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Επίσης, η έκλειψη της 14ης Δεκεμβρίου 2020 στον Τοξότη (ηλιακή), σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και τριγώνου με τον Άρη στον Κριό, θα επηρεάσει πολύ το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Στο Μεγάλο Αστρολογικό Ημερολόγιο του Κώστα Λεφάκη που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΟΝ ΤΙΜΕ θα βρείτε τις ετήσιες προβλέψεις και για τα 12 ζώδια, έναν εβδομαδιαίο οδηγό με όψεις και προβλέψεις για κάθε μέρα, τα ερωτικά ταιριάσματα του 2021, την “καυτή” ατζέντα της χρονιάς και ημερολόγιο ουράνιων φαινομένων, τα φεγγάρια του κάθε μήνα και ποιους επηρεάζουν, αλλά και το προφίλ των 12 ζωδίων. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα, και ποια τα μειονεκτήματα τους;
,