Την νέα συλλογή 5226 Stay Home του οίκου Celia Kritharioti θα απολαύσουμε στο  επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project,  που έρχεται απόψε στις 21:00 αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες!  Παρουσιάστρια η  και μοναδική Βίκυ Καγιά,  που λάμπει μέσα στην κόκκινη δημιουργία της Celia Kritharioti

 

Η νέα συλλογή Stay home by Celia Kritharioti περιλαμβάνει άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodies και φόρμες σε υπέροχα χρώματα,  σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Tα νέα homewear κομμάτια από τη κολεξιόν 5226,  θα βρείτε αποκλειστικά στο eshop http://www.celiakrithariotieshop.gr

 

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς η  πληθωρική σταρ θα εμφανιστεί πάνω στη σκηνή με μια σούπερ αποκαλυπτική δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκαν στο Instagram δύο φωτογραφίες με την σέξι εμφάνισή της. Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι σαν σέξι βασίλισσα επί σκηνής και αναμένεται να κόψει την ανάσα.