Αστείες παρεξηγήσεις, αναπάντεχες προτάσεις και πολλά μπερδέματα στο 4ο επεισόδιο της σειράς «Σχεδόν Ενήλικες» απόψε στις 21:00 στο MEGA.

Η πραγματική πραγματικότητα, συχνά ξεπερνά τη φαντασία. Έτσι, δύο άντρες απαγάγουν την Νικόλ. Ο Αποστόλης παλεύει μάταια με τους μπράβους για να τη σώσει, παρόλο που θα την αφήσουν ελεύθερη σε μερικές ώρες. Την επόμενη μέρα, ο Αποστόλης καλείται να αιτιολογήσει τα σημάδια στο πρόσωπό του, τόσο στην γυναίκα του όσο και στο καινούριο του αφεντικό, που όμως δεν πιστεύουν λέξη. Την ίδια ώρα, ο Θωμάς στο γραφείο του δέχεται μία γλυκιά πρόταση από την Έλενα, αλλά και μια αναπάντεχη επίσκεψη από τους δύο μπράβους. Ο Αλέξης γνωρίζεται καλύτερα με την Μεταξία, που σύντομα θα βρεθούν να μοιράζονται περισσότερα από το σποτ στο οποίο παίζουν μουσική. Η Νικόλ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, αγνοώντας πως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται απέναντί τους.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,

Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος 

 

«ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA

#SxedonEnilikes  

Ιnstagram: @sxedonenilikes_megatv

 

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μυρτώ Κοντοβά

Σκηνοθεσία: Νίκος Labôt

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Μοσχοβίτης & Αχιλλέας Ξένος

Εκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS