Διακόπηκαν τα γυρίσματα της σειράς «8 λέξεις» του Αντρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, με πολλές φήμες να κυκλοφορούν στην Ελλάδα σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Ως γνωστόν, μετά τη συμφωνία του δημιουργού με το Mega για τη νέα του σειρά «Η γη της Ελιάς», η σχέση του με τον ΣΚΑΪ βαδίζει σε τεντωμένο -λεπτό- σκοινί. Ήδη, μειώθηκαν κατά πολύ τα επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ κάποιοι αναφέρουν πως η σειρά ίσως ολοκληρωθεί ακόμη και νωρίτερα από τον Ιούνιο, οπότε και λήγει τυπικά η συνεργασία του Κύπριου δημιουργού με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Πάντως, πληροφορίες που έρχονται από το Νησί της Αφροδίτης αναφέρουν πως υπάρχει μεγάλο στοκ επεισοδίων, τα γυρίσματα των «8 λέξεων» θα ξεκινήσουν και πάλι τον Μάρτιο και θα γυριστούν 40 επεισόδια ακόμη, που θα σημάνουν και το τέλος της σειράς. Πάντως, στις αμοιβές των ηθοποιών έγινε ήδη μείωση και αυτό φυσικά έχει να κάνει με το μικρότερο αριθμό επεισοδίων που θα παραχθούν για λογαριασμό του ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Στέφανος Μιχαήλ με δηλώσεις του στο «Happy Day» επιβεβαίωσε τη διακοπή των γυρισμάτων. «Εδώ και ενάμιση μήνα δεν έχουμε κάνει γύρισμα, οπότε δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει η παραγωγή. Η διάρκεια έχει μειωθεί λόγω του “Survivor”. Εμείς περιμένουμε να χαλαρώσουν τα μέτρα και πάμε για γύρισμα. Θα μειωθούν και τα χρήματα των ηθοποιών, γιατί θα μειωθούν τα επεισόδια. Περιμένουμε να μας ενημερώσουν».

Με τη σειρά του, δηλώσεις έκανε και ο Ιάσονας Παπαματθαίου, λέγοντας: «Έχω ενημέρωση ότι θα λιγοστεύουν τα επεισόδια. Στενοχωρήθηκα αλλά αυτά είναι επιχειρηματικά θέματα. Γνωρίζω ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δεν τα έχω με τα παιδιά. Προφανώς υπήρχαν διαφορές με την εταιρεία και το κανάλι και πήραν μπάλα εμάς».

Τέλος, ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε: «Αυτά είναι θέματα παραγωγής. Εγώ δεν τα γνωρίζω. Τα λίγα χρήματα ας γίνουν λιγότερα».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time