Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης υποδέχονται σήμερα στις 16.00 στο πλατό του «Mega Star» την Demy, η οποία μας μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που έχει κάνει η συνεργασία της με τον FY στο νέο τους τραγούδι «Στα Κόκκινα» και μας αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.


Επίσης, η αγαπημένη τραγουδίστρια μας ξεσηκώνει με ένα μοναδικό unplugged των επιτυχιών της. Στο καθιερωμένο challenge ο Αντώνης «προκαλεί» την Demy να μας αποκαλύψει την καλλιτεχνική της πλευρά και μαζί ζωγραφίζουν με τα μάτια κλειστά. Επίσης, η κάμερα της εκπομπής μπήκε στα γυρίσματα του «Σπίτι με το Mega» με την Ελένη Βιτάλη εξασφαλίζοντας αποκλειστικά πλάνα και backstage δηλώσεις.

Ακόμη, παρακολουθούμε τις πιο αναπάντεχες και ανατρεπτικές συνεργασίες ανάμεσα σε Έλληνες τραγουδιστές που ανήκουν σε διαφορετικά είδη μουσικής, στην ενότητα Χάι-5. Χορεύουμε και ταξιδεύουμε μουσικά στα charts του κόσμου μέσα από την ενότητα Charts All Over The World, μαθαίνουμε ποια τραγούδια μπήκαν στο Top 50 των κορυφαίων επιτυχιών και ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο θέσεων στο chart.

Τέλος, έρχονται τα πιο δημοφιλή τραγούδια σε YouΤube και Shazam, το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου