Τις πρώτες φωτογραφίες από τη «Φάρμα» έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1. Το ριάλιτι ξεκινά να προβάλλεται μέσα στο Μάρτιο και η τοποθεσία που επιλέχθηκε είναι ειδυλλιακή. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Πρόκειται για ένα αγρόκτημα που εκτείνεται σε 23 στρέμματα. Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές…


«Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1 και θα μας αποκαλύψει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από το σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης. Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο ρόλος του καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση,θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, 14 παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες. Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά.


Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Μπορούν, άραγε, να επιβιώσουν χωρίς την «πολυτέλεια» της σύγχρονης ζωής; Η απάντηση έρχεται σύντομα στον ΑΝΤ1.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου