Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου η Κατερίνα, η Ντορέττα και η Μαρία υποδέχονται στο σπίτι τους την εντυπωσιακή ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία τους αποκαλύπτει αξέχαστες στιγμές από την καριέρα της και άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Τα κορίτσια πίνουν καφέ με τον ηθοποιό Σταύρο Σβήγκο και σχολιάζουν την επικαιρότητα, σεφ..άρουν στην κουζίνα με την Ελένη Ψαραύτη και με τη βοήθεια της ετοιμάζουν πίτσες για το Σαββατόβραδο που έρχεται.

Ακόμα, οι «Roomies» βάζουν τα αθλητικά τους και κάνουν ασκήσεις stretching με τη βοήθεια της γυμνάστριας Ειρήνης  Μαρσέλου.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 17:10 οι «Roomies» καλωσορίζουν τη Βανέσα Αδαμοπούλου και στήνουν το δικό τους πάρτι με αγαπημένα τραγούδια. Επίσης, κερνάνε καφέ την Πωλίνα και σχολιάζουν όλα τα τηλεοπτικά νέα. Στην παρέα των «Roomies» έρχεται ο κτηνιάτρος Λάζαρος Καρανάσιος και μας δίνει οδηγίες για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, φέρνοντας ένα κατοικίδιο στο σπίτι. Ακόμη, η διατροφολόγος Τζώρτζια Ζιώγου μας παρουσιάζει έξυπνες λύσεις για το πως μια έγκυος μπορεί να διατηρήσει το βάρος της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.








Οι «καθαρίστριες» έχουν επισκέψεις!

Από το σπίτι φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα alter ego των κοριτσιών, η Τατιανή, η Κλημεντίνη και η Λιλή που αυτή την εβδομάδα έχουν επισκέψεις. Στο σπίτι «εισβάλλει» η Μαίρη Συνατσάκη με… ρόλο έκπληξη.

Εμφανίζεται ως Μαρί Τερέζ Κλάους Ζίμμερμαν, μπαλαρίνα-ιατροδικαστής και ανακρίνει τις καθαρίστριες για το φόνο του πράκτορα του FBI Kάσιους Μοντγκόμερυ. Ποια από τις καθαρίστριες είναι ένοχη για το φόνο; Ή μήπως η ιατροδικαστής-μπαλαρίνα κρύβει περισσότερα μυστήρια απ' αυτά που τελικά θέλει να αποκαλύψει;

ROOMIES: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:10 ΣΤΟ MEGA

#Roomies

Instagram: @roomiesmega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: BARKINGWELL MEDIA

PROJECT MANAGER: ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΑΒΑ

EXECUTIVE PRODUCER: ΚΕΒΟΡΚ ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΡΡΗΣ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: ΤΖΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ