Ένα από τα κορυφαία δίδυμα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής επί 28 ολόκληρα χρόνια ρίχνει αυλαία και το Mad Radio 106,2 διοργανώνει ένα ανεπανάληπτο αφιέρωμα.

Ο λόγος για τους Daft Punk. Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε το Daft Punk Weekend μέσα από από τον μουσικό κόσμο του MAD, ακούγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες και τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος που άφησαν εποχή. Ανακάλυψε τα πιο hot info για τη ζωή τους, μάθε άγνωστες πτυχές της καριέρας για το συγκρότημα που ξεχώρισε και πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

Το Mad μέσα από το Official instagram account τού (@mad_tv) δίνει την ευκαιρία σε έναν/μία τυχερό/-ή να κερδίσει όλη τη δισκογραφία τους, παίρνοντας μέρος στο απόλυτο Daft Punk Giveaway! Οι Daft Punk κυκλοφόρησαν μόνο 4 συνολικά άλμπουμ και κατάφεραν να αποσπάσουν έξι βραβεία Grammys, γοητεύοντας το κοινό και κατακτώντας μία από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Συντονίσου στη συχνότητα του Mad TV, ταξίδεψε στο χρόνο με video clips που έμειναν στην ιστορία για την ιδιαιτέρως πρωτοποριακή αισθητική τους, σφραγίζοντας την μουσική τους πορεία για σχεδόν τρεiς δεκαετίες.