Oι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος. Ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει για ακόμα δύο χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. «Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για ακόμα δύο χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman, που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός, που κατάφερε να ενώσει σε μια μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό, παραμένει για ακόμα δύο χρόνια στοδυναμικό του καναλιού», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που συνεχίζει: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σεόλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται».


Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», ο παρουσιαστής, αφού είχε ενημερώσει τον ΣΚΑΪ για τις άλλες προτάσεις που είχε –οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχθηκε κρούση και από τον ΑΝΤ1–, προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του. Οι φήμες μιλούν για αυξημένες αποδοχές εν μέσω οικονομικής κρίσης, καθώς και εξτρά αμοιβή για όποιο επιπλέον πρότζεκτ προκύψει (π.χ. παρουσιαστής ή κριτής στο νέο τάλεντ σόου που ετοιμάζει το κανάλι «The Masked Singer»).


Αυτονόητο είναι πως θα συνεχίσει να έχει το βασικό λόγο στη διαμόρφωση της σκαλέτας της εκπομπής του αλλά και στην επιλογή των συνεργατών του.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα την 1 Μαρτίου 2021