Η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) είναι από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες στις «Άγριες Μέλισσες». Έχει περάσει πολλά, αλλά προσπαθεί να εξισορροπήσει τις καταστάσεις μέσα στην οικογένεια Σεβαστού. Κατάφερε μετά από πολλές δυσκολίες να έρθει κοντά με το γιο της, Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης). Όμως, η ζωή της θα «γκρεμιστεί» ξανά, όχι μόνο όταν θα θεωρηθεί ύποπτη για το φόνο του Σωκράτη Θέμελη, αλλά κυρίως μόλις μάθει ότι ο Μελέτης κινδυνεύει να μπει φυλακή για φόνο!


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ανέτ δεν θα αντέξει να δει τον Μελέτη στη φυλακή. Αν και είναι ακόμα νωρίς και όλα θα εξαρτηθούν για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου, η καρδιά της Ανέτ δεν θα αντέξει. Αν θα πεθάνει στο Διαφάνι, σε κλινική στη Γαλλία ή στη φυλακή, καθώς θα θελήσει να θυσιαστεί για το γιο της, όπως μαθαίνουμε, είναι ακόμα νωρίς να το ξέρουμε με ακρίβεια.


Το σίγουρο είναι πως η Ανέτ για άλλη μια φορά θα δείξει το μεγαλείο της ψυχής της. Αν και οι φαν της σειράς δεν θέλουν να ολοκληρωθεί ο ρόλος της, η Κάτια Δανδουλάκη θα «φύγει» με εντυπωσιακό τρόπο.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 2 Μαρτίου