Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα παρακολουθήσουμε στην πορεία του «Survivor» το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του ριάλιτι – για φέτος των «κόκκινων» και των «μπλε». Σύμφωνα με πληροφορίες της «ON Time», το πάρτι θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Πάσχα, ωστόσο οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.


Όπως κάθε χρόνο, θα δούμε τους παίκτες να δέχονται περιποίηση, να τρώνε και να διασκεδάζουν για λίγες ώρες με την ψυχή τους. Ωστόσο, ίσως έχουν και έναν υψηλό προσκεκλημένο… Πληροφορίες αναφέρουν πως η Acun Medya και προσωπικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι επιθυμούν να ταξιδέψει για το πάρτι της ένωσης στον Άγιο Δομίνικο ο Νίκος Μουτσινάς. Κάτι στο οποίο είναι θετικά διακείμενος και ο παρουσιαστής, αν και ακόμη δεν του έχει γίνει πρόταση. Ωστόσο, πρόταση στον Νίκο Μουτσινά είχε γίνει για την παρουσίαση των τεσσάρων τελευταίων live shows του «The Voice», γεγονός που αποτυπώνει το καλό κλίμα μεταξύ του παρουσιαστή, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya.


Άλλωστε, το φετινό «Survivor» αρέσει πολύ και στον ίδιο, όπως φαίνεται και από την παρουσίασή του στην εκπομπή του. Ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός πως ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να ταξιδέψει εκείνο το χρονικό διάστημα στον Άγιο Δομίνικο καθώς το «Καλό Μεσημεράκι» θα βρίσκεται εκτός τηλεοπτικής οθόνης λόγω των διακοπών του Πάσχα.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 3 Μαρτίου