Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Έξαψη» και η «ΟN Τime» σας αποκαλύπτει μια ανατροπή-βόμβα που θα αλλάξει τα δεδομένα. Η Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος!


Τόσα χρόνια ο Γιάννος (Κίμων Κουρής) δεν μπόρεσε να της χαρίσει αυτή την ευτυχία και τώρα, που ένιωσε τη μητρότητα με τη μικρή Αγάπη, η μοίρα τη φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Τι θα κάνει με την εγκυμοσύνη που θα τινάξει στον αέρα κάθε ισορροπία που προσπάθησε να φέρει στη ζωή της; Η Εβίτα (Ιωάννα Παππά), αν και ζήτησε διαζύγιο από τον Αλέξανδρο (Τάσος Νούσιας), υπαναχωρεί, καθώς η κόρη τους η Τζόυ (Ντένη Ψυλλιά) δεν δέχεται με τίποτα να χωρίσουν οι γονείς της.


Η Εβίτα βάζει πάνω απ’ όλα το παιδί της κι έτσι απομακρύνεται από τον Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης). Η Κλαίρη καταλαβαίνει πως και ο Αλέξανδρος δεν μπορεί να πάει κόντρα στο παιδί του. Όμως, ημοίρα θα τους φέρει και πάλι κοντά. Η Κλαίρη θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ο Αλέξανδρος θα τρέξει σαν τρελός κοντά της. Θα μάθει ότι είναι έγκυος, αλλά η αγωνία θα κορυφωθεί, καθώς η Κλαίρη θα κινδυνέψει!


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 4 Μαρτίου