Η τηλεοπτική εβδομάδα ξεκίνησε και οι τρεις μεγάλοι μονομάχοι, Άγριες Μέλισσες, MasterChef και Survivor πήραν θέση στην αρένα. Η σύγκρουση για την πρωτιά στην τηλεθέαση ήταν σφοδρή.

Ειδικότερα, στο χρονικό διάστημα που οι τρεις τους συναντιούνται στην prime time, η μάχη για την επικράτηση είναι σκληρή.

Οι τηλεθεατές μοιάζουν μοιρασμένοι, ωστόσο, στο τέλος της βραδιάς είναι το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ που χαμογελάει περισσότερο, καθώς βλέπει τα ποσοστά του να αγγίζουν σε τέταρτα ακόμα και το 54,3%.

Δυνατά τα επεισόδια των δύο reality στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και το δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 κράτησε γερά στα χέρια του την τηλεθέαση που του αναλογεί -έφτασε σε τέταρτο το 31,2%. Λίγο αργότερα, οι μάγειρες του Star σκαρφάλωναν έως το 35,2%.

Η τηλεθέαση αναλυτικά
ΔΥΝΑΜΙΚΟ

SURVIVOR 31.4%
MASTERCHEF 26.2%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 24.8%

ΓΕΝΙΚΟ

SURVIVOR 28.8%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 26.7%
MASTERCHEF 21.9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.