Δρομολογείται η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε αντικείμενο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά: ριάλιτι εκπομπή. Ως γνωστόν, ο παρουσιαστής μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και την ολοκλήρωση του «Big Brother» υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Το διετές συμβόλαιο προβλέπει μεταξύ άλλων τη θέση του συμβούλου στον τομέα των ριάλιτι και τον talent shows, αλλά όχι μόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μικρούτσικος «ψήνει» μαζί με τον Κοκλώνη μια εκπομπή ριάλιτι που θα θυμίζει τα παλαιότερα «Επιτέλους μαζί» και «Από καρδιάς», χωρίς όμως τις εντάσεις του παρελθόντος, που είχαν φέρει και πρόστιμα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Πρόσωπα που έχουν διαφορές μεταξύ τους και έχουν διακόψει την επικοινωνία, π.χ. ένα ζευγάρι στα πρόθυρα οριστικού χωρισμού, δύο φίλοι που τσακώθηκαν ή ένας πατέρας με ένα παιδί που δεν μιλούν για οικογενειακούς λόγους, θα έρχονται σε επαφή με τον Ανδρέα.

Εκείνος θα ακούει την ιστορία από κάθε πλευρά και στο τέλος οι δυο τους θα συναντιούνται στο τηλεοπτικό πλατό για να λύσουν τις διαφορές τους. Σκοπός της εκπομπής θα είναι η συμφιλίωση και όχι ένας νέος καβγάς. Προφανώς και είναι ένα πρότζεκτ που ταιριάζει «γάντι» στον Ανδρέα Μικρούτσικο και απομένει να δούμε το χρόνο που θα υλοποιηθεί, αλλά και μέσα από ποιο κανάλι θα προβληθεί.

Ο Μικρούτσικος θα έχει θέση και σε κριτική επιτροπή σε κάποιο από τα νέα τάλεντ σόου που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 11 Μαρτίου