Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show» τον Δημήτρη Πυργίδη, τον γνωστό σε όλους «ΧΑΟΣ». Ο ροκάς επιχειρηματίας, που ξεχώρισε στο «Big Brother» με την εκκεντρική του εμφάνιση, αποκαλύπτει τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την παραμονή του στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Πώς προέκυψε η ατάκα «ΧΑΟΣ», που είναι σήμα κατατεθέν του, και γιατί έχει επιλέξει στη ζωή του να τα παίρνει όλα στην πλάκα και τον χαβαλέ; Αναφέρθηκε όμως και στην Πάολα, η οποία είναι καλή του φίλη, καθώς και στον μεγάλο του «αδερφό», που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Μπήκα στο Big Brother, χωρίς λόγο. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να τη ζήσω. Στο Nomads είχα δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν πήγα στα προκριματικά. To καλό είναι ότι μετά το παιχνίδι δε με αναγνωρίζουν γιατί φοράω μάσκα.

Δεν μπορώ να πω ποια είναι ωραία γυναίκα στο Big Brother γιατί θα παρεξηγηθώ. Και η Ράνια και η Ραμόνα ήταν ωραίες παρουσίες. Με τη Ραμόνα, μιλάμε είναι πολύ καλό παιδί. Θα ήθελα να μαζευτούμε με όλα τα παιδιά μετά τη καραντίνα. Με στήριζαν όλα τα παιδιά.

Γυμνάζομαι συνέχεια επί 20 χρόνια δεν το έχω αφήσει ποτέ. Έχω κάνει κάνει και modeling παλιότερα. Μου αρέσει η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ωραία παρουσία, απάντησε ο Δημήτρης για την Ιωάννα Μαλέσκου στην ερώτηση του Γρηγόρη.

Δείτε το φλερτ του Γρηγόρη στην Ιωάννα όταν πήγε στην εκπομπή της


Με τον Γιάννης Σπαλιάρα γνωριστήκαμε πριν 15 χρόνια και από τότε είμαστε αδέλφια. Είναι το καλύτερο παιδί και τον αγαπώ πολύ. Υπήρξαν γυναίκες στη ζωή μου αλλά τα προσωπικά μου δεν τα ανεβάζω στο Instagram. Η Πάολα είναι φιλαράκι μου, είναι αυθεντική τη λέω μαμά γιατί όποτε βρεθούμε μας φέρεται σαν μητέρα.

Το "Χάος" είναι μια ατάκα του περνάμε καλά, δίνουμε θετική ενέργεια και να κάνουμε χαβαλέ. Τη λέω πολλά χρόνια. Όλη μου τη ζωή είχα μακριά μαλλιά. Είναι το φετίχ μου, το σήμα κατατεθέν μου δεν τα έχω κόψει ποτέ. Αν κουρευτώ δεν θα με γνωρίζουν».