Νέο ειδύλλιο ή, πιο σωστά, η αναθέρμανση ενός έρωτα που σταμάτησε ξαφνικά εξαιτίας μιας απιστίας έρχεται να... ταράξει τις ζωές των ηρώων στις «8 Λέξεις». Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου βάλθηκε στα τελευταία επεισόδια να «τακτοποιήσει» τους ήρωες της επιτυχημένης σειράς της ανάλογα με τα όσα έχουν κάνει και αξίζουν.


Έτσι... ξανάσμιξε τη Ναυσικά (Πέμη Ζούνη) με τον αρρενωπό γυναικολόγο Τόνυ Δημητρίου. Μόνο που αυτήν τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά! Τι κι αν ο Μάρκος (Βύρων Κολάσης) έρχεται από την Ελβετία και φέρνει δώρο «δαχτυλίδι-κοτρόνα» στη Ναυσικά; Εκείνη ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις της. Δεν τον θέλει στη ζωή της. Και καλά κάνει, καθώς λίγο αργότερα, όπως μαθαίνουμε, θα ξεσπάσει... θύελλα αποκαλύψεων για τις παράνομες δραστηριότητες του Μάρκου με τα αναβολικά.



Η Ναυσικά δεν την... ξαναπατάει και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με τον Δημοσθένη. Πόσω μάλλον όταν εκείνος, αποφασισμένος, της προτείνει να το κάνουν πιο επίσημο, βγάζει το... μαγικό κουτάκι (για δεύτερη φορά) και της λέει να συγκατοικήσουν. Φαίνεται ότι ο άντρας αυτός έρχεται σαν καλός άγγελος για τη Ναυσικά, που σε λίγο θα... χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όχι μόνο λόγω των παράνομων πράξεων αλλά και γιατί θα κινδυνέψει να χάσει την Τζουλιάνα. Ο γιατρός της καρδιάς της, όμως, θα είναι δίπλα της.



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 12 Μαρτίου