Ένας από τους βασικούς ρόλους στο νέο reality του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα», είναι αυτός του επιστάτη, τον οποίο έχει αναλάβει ο Βασίλης Φιλίππου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχτηκε στη φάρμα τον Βασίλη, ο οποίος ανέλαβε κατευθείαν καθήκοντα και έδωσε οδηγίες και συμβουλές στους παίκτες.

Μάλιστα, έδωσε και τις πρώτες αποστολές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η δημιουργία ενός κοτετσιού. Οι διαγωνιζόμενοι ξεκίνησαν να ξεφορτώνουν λίπασμα και πλάκες, ενώ ο αρχηγός, μαζί με τον επιστάτη, πήγαν στον χώρο που θα δημιουργηθεί το κοτέτσι. Στη συνέχεια άκουσε συμβουλές για το πότισμα των φυτών.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πάλευε με σωλήνες και εργαλεία, ενώ η Μαρία, η προπονήτρια ιππασίας, ανέλαβε να διαβάσει τις οδηγίες.

Η νύχτα κύλησε ομαλά, με τους υπηρέτες Σοφία και Θανάση να είναι οι πρώτοι που ξύπνησαν την επόμενη μέρα.

Ο Μιχάλης επέστρεψε στον χώρο που θα δημιουργηθεί το κοτέτσι και άρχισε τη δουλειά, μαζί με ακόμα τέσσερις συμπαίκτες του. Ο Μιχάλης σαν έντονος χαρακτήρας άρχισε να εκνευρίζεται με τη Μαρία Τοτόμη, ωστόσο στη συνέχεια ξεθύμανε και το έριξε στον χαβαλέ.

Ο «μονομάχος»

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο σπίτι και ανακοίνωσε στον αρχηγό ότι πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους υπηρέτες, ποιος θα είναι ο «μονομάχος».

Ο «μονομάχος», όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, έχει 50% πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο «Ντούπης» αποφάσισε ότι πρώτος «μονομάχος» είναι ο Θανάσης Πάτρας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε ότι από τη στιγμή που ο πρώτος «μονομάχος» είναι άντρας και ο δεύτερος θα είναι άντρας. Αυτόν θα τον επιλέξει ο Θανάσης. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι υπόλοιπο 5 άντρες της φάρμας θα παίξουν για την ασυλία και δεν θα μπορεί να επιλεχθεί από τον Θανάση. Οι γυναίκες είναι ασφαλείς για μία εβδομάδα.