Στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος εξήγησε γιατί σταματάει η εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», ενώ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του μέλλον.

«Ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει η εκπομπή τον Απρίλιο, αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχαμε με το στούντιο και τους καλεσμένους θα τελειώσουμε ένα μήνα νωρίτερα.

Ξέραμε από τη στιγμή που ξεκινούσαμε ότι είναι εκπομπή για ένα χρόνο γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι. Από την αρχή θα πηγαίναμε μέχρι τον Απρίλιο.

Είχαμε δυσκολίες με το στούντιο λόγω κοροναϊού, γιατί δεν είναι μια εκπομπή που μπορείς να κάθεσαι μόνο απέναντι με τον άλλον και να κάνεις συνεντεύξεις», είπε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Εμένα μου άρεσε η εκπομπή, έρχονταν οι καλεσμένοι και έδειχναν πόσο ακομπλεξάριστοι είναι. Όσοι έχουν περάσει, μας έχουν πει τα καλύτερα.

Είμαστε στο Netwix και στον ΑΝΤ1 και θα είμαστε για τουλάχιστον 1,5 χρόνο που λήγουν τα συμβόλαιά μας, οπότε ετοιμάζουμε και νέα πράγματα».