Της Σίσσυς Μενεγάτου


Aνατροπές που... κόβουν την ανάσα αλλά και νέοι φλογεροί έρωτες που δεν τους περιμέναμε έρχονται στην «Έξαψη» στο Mega. Η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στα επόμενα επεισόδια φέρνει... πολύ κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς ήρωες της αγαπημένης μας σειράς: τον Μηνά Φράγκο (Κωνσταντίνος Κάππας) και τη Βίκυ (Σοφία Μανωλάκου).


Ο αστυνόμος και η δημοσιογράφος θα κάνουν την... έκπληξη και θα γίνουν ζευγάρι! Όσο για τον γοητευτικό ψυχολόγο Πέτρο Βέργο (Πάνος Νάτσης) που μπήκε σαν τυφώνας στη ζωή της Βίκυς, θα της δώσει τη χαριστική βολή! Από την άλλη, η άφιξη του νέου αστυνομικού Ορφέα Σαμπάνη (Ιωσήφ Πολυζωίδης) θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η Βίκυ θα ξαναβρεθεί στο κενό, καθώς ο Πέτρος θα της ζητήσει να χωρίσουν.


Στον Μηνά η Βίκυ θα βρει ασφάλεια (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει) και θα δούμε ότι τελικά η φιλική προσέγγιση θα εξελιχθεί σε ερωτική! Και δεν μιλάμε για ένα φιλί... φιλικό-ερωτικό, σαν αυτό που έδωσε στην αδελφή της, Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά). Μόνο που ο Μηνάς δεν είναι και τόσο έντιμος χαρακτήρας... Κρύβει θανάσιμα μυστικά και η Βίκυ κινδυνεύει.



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 17 Μαρτίου