Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Όπως είπε ο ίδιος, ήθελε να συμμετέχει στο ριάλιτι και να δηλώσει συμμετοχή ως παίκτης.

«Στη Φάρμα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή σαν παίκτης, το λέω σε έναν φίλο μου και μου είπε να μην το κάνω αλλά να το ψάξω μήπως θέλουν κάποιον επιστάτη. Την επόμενη μέρα με πήρε ένας άνθρωπος από την παραγωγή και μου το πρότεινε. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Τελικά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν», είπε ο ίδιος.

Ο Βασίλης Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας. Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό.

Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι. Στόχος του να φτιάξει κάποια στιγμή μια μονάδα παραγωγής αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα εξάγονται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Αγαπημένες του ασχολίες, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, είναι το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γυμναστική. Του αρέσει να διαβάζει βιβλία και φυσικά να περπατά και να τρέχει στη φύση, που τόσο αγαπάει.