Στη θέση της πρωινής εκπομπής του STAR, «Στη φωλιά των Κου Κου» το πρωινό της Πέμπτης προβλήθηκε σε επανάληψη επεισόδιο του MasterChef. Ο λόγος ήταν το κρούσμα κοροναϊού που βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, θετικό στον κοροναϊό βρέθηκε άτομο της παραγωγής, ενώ αναμένονταν και τα μοριακά τεστ, ώστε να παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις.

Κάτι που έγινε στην ροή της ημέρας. Έτσι, λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ, το STAR προχώρησε σε ανακοίνωση προς ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

Η ανακοίνωση του STAR

«Μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας της παραγωγής, oι εκπομπές «ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥ» και «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ» δεν θα προβληθούν την Παρασκευή 19/03 και τη Δευτέρα 22/03» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Απόλυτη προτεραιότητα του Star αποτελεί η ασφάλεια των εργαζομένων σε όλες τις εγκαταστάσεις του. Για τον λόγο αυτό, έχουν τηρηθεί και θα συνεχίσουν να τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι κανόνες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ».