Οι «Αγριες μέλισσες» συνεχίζουν να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό, που φέρνει τη σειρά κάθε εβδομάδα στις πρώτες  θέσεις της τηλεθέασης. Αυτό  φυσικά οφείλεται στις εξελίξεις και τις ανατροπές, που διαδέχονται η μία την άλλη. Αλλωστε,  τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού  το σενάριο «γράφεται» βήμαβήμα από τους δημιουργούς της  σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και  Πέτρο Καλκόβαλη. 

Όλα τα παραπάνω, όπως πάντα  θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τις επόμενες εβδομάδες, αφού θα συμβούν συνταρακτικά  γεγονότα, που θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο Διαφάνι. Μια από τις εξελίξεις που αναμένεται να προκαλέσουν ντόμινο συνταρακτικών ανατροπών σε λίγες ημέρες φέρνει  για άλλη μία φορά στο επίκεντρο τον Νικηφόρο, την Ασημίνα και τη Δρόσω.  Σύμφωνα με πληροφορίες του «S», ο Νικηφόρος, μετά τις  όμορφες στιγμές στο Παρίσι  με την Ασημίνα και τον γιο του,  επιστρέφει άρον-άρον στο Διαφάνι και ζητάει διαζύγιο από  εκείνη, οδηγώντας τη σύζυγό του να συμμαχήσει με την αδερφή της, Δρόσω, για να τον «κατατροπώσουν» και να του πάρουν την επιμέλεια του μικρού.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.  Μετά τον χαμό που έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα  με τον Κωνσταντή και τη στάση της Δρόσως για το παιδί, ο  Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από  την Ασημίνα. Η αιτία βρίσκεται  στην επιστροφή τους στο Διαφάνι, για την οποία επιμένει η  Ασημίνα, με την επιθυμία να  βρει μια συμβιβαστική λύση  για το παιδί. 

Αγνοώντας την επιθυμία του  συζύγου της να παραμείνουν στο Παρίσι, η Ασημίνα υπογράφει μόνη της το τέλος της σχέσης της με τον Νικηφόρο. Ενώ το ζευγάρι φαίνεται πως είναι  σε καλό δρόμο για να σωθεί ο  γάμος τους, όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Τι θα δούμε στη συνέχεια των «Άγριων μελισσών» και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Σέργιου;

Ο Νικηφόρος, έξαλλος, όχι μόνο  ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά το προχωράει περισσότερο, ζητώντας από τον δικηγόρο του να επέμβει. Είναι τόσο σίγουρος πως το τέλος έφτασε  για τη σχέση τους, ώστε προχωράει σε παράτολμες ενέργειες. Ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα χωρίσει την  Ασημίνα και πως ο μικρός Σέργιος θα μείνει μαζί του. Η είδηση του διαζυγίου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπιτικό των Σεβαστών, ενώ η Ασημίνα σοκάρεται.

Αυτό σημαίνει πως η Ασημίνα θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει ηττημένη. Επειτα από όλα όσα  πέρασε στο πλευρό του Νικηφόρου, εκείνος υπογράφει την καταδίκη της χρησιμοποιώντας το παιδί.

Σε πανικό, η Ασημίνα καταφεύγει στο πλευρό της Ελένης, με τη Δρόσω να δίνει τη χαριστική βολή. Ζητάει από την αδερφή της να συμμαχήσουν για να  διεκδικήσουν το παιδί στο δικαστήριο. Ετσι, οι αδελφές Σταμίρη ενώνονται για χάρη του μικρού και εναντιώνονται στους 

Σεβαστούς. Στο μεταξύ, ο μικρός Σέργιος μαθαίνει πως ο πατέρας του, ο Νικηφόρος, ζήτησε διαζύγιο από τη μητέρα  του, την Ασημίνα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. 

Η αντίδρασή του είναι έντονη, με τον Δούκα να επεμβαίνει, προκειμένου να προστατεύσει  το παιδί.


*Όπως δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 19 Μαρτίου