Ο Παπα-Γρηγόρης (Kωστής Σαββιδάκης) το είχε αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό στην «ON time» ότι έχει να κάνει πολλές κηδείες, αλλά και γάμους στο Διαφάνι! Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί έρχεται και δεύτερος γάμος στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Αν και θα γίνει πολύ αργότερα, όπως μάθαμε, στο τέλος της σεζόν, η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) θα παντρευτεί τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης).

Τα πράγματα όμως νωρίτερα δεν θα είναι τόσο εύκολα για το ζευγάρι. Ο πατέρας του, Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης), αλλά και η μητέρα του, Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου), θα κάνουν καθετί για να εμποδίσουν αυτόν το γάμο.

Όμως, η αδελφή της, Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου), έχει κρυμμένους άσους στο μανίκι της και θα ταχθεί στο πλευρό της αδελφής της, ενώ θα επισπεύσει το διαζύγιό της με τον Νικηφόρο Σεβαστό (Αναστάσης Ροϊλός). Από την άλλη, το ζευγάρι θα έχει να αντιμετωπίσει και την κατακραυγή του χωριού. Οι κάτοικοί του θα… κηρύξουν «πόλεμο» στη Δρόσω απομονώνοντάς τη για άλλη μια φορά.

Όμως, εκείνη θα πάρει την απόφασή της για να κερδίσει το γιο της Σέργιο: Θα παντρευτεί τον υιό Σεβαστό και στέλνει μήνυμα στη μαντάμ Κούλα (Ναταλία Τσαλίκη) ότι τη θέλει για κουμπάρα!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 24 Μαρτίου