Ζωντανά από τον Άγιο Δομίνικο βγήκε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή Love It και μίλησε για το μεγάλο πάρτι της ένωσης των ομάδων, την εμφάνιση του Jason Derulo, τις επανασυνδέσεις των παικτών και τις αφιερώσεις ανάμεσα στους παίκτες.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση για το πώς σκέφτεται ο καθένας και τι στρατηγική χρησιμοποιεί. Περνάμε σε μία νέα φάση του Survivor μετά το πάρτι της ένωσης», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και αποκάλυψε πως ο Νίκος και ο James στενοχωρήθηκαν με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, αλλά τώρα είναι καλά.

Το πάρτι με πρωταγωνιστή τον Jason Derulo

Για την εμφάνιση του Jason Derulo είπε: «Ο Jason Derulo είναι πολύ καλός, έπαθα πλάκα. Εγώ επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις της μουσικής μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Περίμενα να δω κάτι pop, αλλά ο τύπος είναι εξαιρετικός. Και υπήρχε και ένα εξαιρετικό μπαλέτο, θα επιμείνω εδώ. Ο Τριαντάφυλλος έκανε ωραίες κινήσεις προς τον Jason… Ήταν όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Η πριβέ συναυλία έγινε και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους. Κάναμε το πάρτι της ένωσης, το δικό μας το ελληνικό με τον διαγωνισμό τραγουδιού. Τραγούδησε ο καθένας το αγαπημένο του τραγούδι, με οποιαδήποτε συνέπεια που έχει αυτό στον πλανήτη. Είναι κανονικός διαγωνισμός τραγουδιού από τον οποίο εξαιρέθηκαν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Ηλίας Μπόγδανος».

Και συνέχισε: «Ήταν πολύ αυστηρά, λόγω της Covid. Δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε πολύ τον Jason, πλησίασαν οι παίκτες αλλά με συγκεκριμένες αποστάσεις. Ο άνθρωπος πέταξε 6:30 το απόγευμα από Μαϊάμι για να τραγουδήσει για μια ώρα και κάτι και να επιστρέψει ασφαλής στο σπίτι του».

Οι αλλαγές στην παραλία μετά την ένωση

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν με την ένωση των δυο ομάδων: «Οι παίκτες θα μεταφερθούν στην παραλία της κόκκινης ομάδας, η οποία θα είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη. Θα πρέπει από την αρχή να φτιάξουν τα τσαρδιά τους. Θα βλέπουμε δυο ομάδες να αγωνίζονται. Θα ξεκινήσουν νέες στρατηγικές».

Ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης, η Μαριαλένα με τον Σάκη και τα άλλα παιδιά

«Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός και ανέφερε: «Είχαμε διαχυτικότητες στο πάρτι, όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά. Το γυναικείο κομμάτι της ομάδας δεν τις γνώρισα από τις αλλαγές τους. Οι κοπέλες ήταν εντυπωσιακές. Δεν ήταν μόνο το πάρτι τραγουδιού, αλλά έγιναν χορευτικά και μπαλέτα».

Όσον αφορά στη Μαριαλένα και τον Σάκη είπε: «Θα πρέπει να δείτε την επιλογή των τραγουδιών τους. Αφιερώσεις μέχρι και υποβολείς… Μεγάλες καταστάσεις. Πήγαν σύννεφο οι αφιερώσεις του Νίκου προς την Άννα Μαρία. Είναι το πιο κεφάτο πάρτι που έχει γίνει ποτέ».

Τέλος, για τη δική του εμπειρία στην παρουσίαση του Survivor είπε: «Περνάω καλά. Είναι συγκλονιστική εμπειρία και φυσικά θα το ξανάκανα. Κομπιάζω γιατί είμαι πολύ μακριά από τα παιδιά.

Ο λόγος ξενυχτιού είναι το ότι το ένα από τα παιδιά μου είναι εδώ. Κάθε μέρα μιλάμε face time με την οικογένειά μου. Ίσως να έρθω ξανά στην Ελλάδα. Η μεγάλη μου κόρη έχει έρωτα με τον Jason Derulo και μου είπε να μην γυρίσω πίσω αν δεν έχω αυτόγραφο» δήλωσε ο παρουσιαστής του Survivor.