Η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΚΩΔΙΚΟΣ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ»

Επανεκκίνηση

· Τα έξι στάδια για το restart της Ελλάδας, που σχεδιάζει το Μαξίμου

· Πού θα στηριχθεί η θετική ατζέντα: Από την αύξηση του τουρισμού και της αποταμίευσης έως τον ρόλο του Ταμείου Ανάκαμψης, τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και τα αρνητικά επιτόκια

· Μαγνήτης επενδυτών η πράσινη ενέργεια

· Οι προβλέψεις των ξένων οίκων

Διαβάστε στο Secret

Το διεφθαρμένο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

Η συνάντηση στο σπίτι του Αρβανίτη εμπλέκει Τσίπρα

Ο Κοντονής, ο Καλογήρου και οι νέες επιπλοκές

Η ασπίδα στο τρίτο κύμα πανδημίας

Επιστρατεύσεις, self test και μυστικά όπλα

Η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αποκαλύπτει στα «Π» τους σχεδιασμούς ενόψει καλοκαιριού

Γράφουν επίσης: Ιωάννα Τζουλάκη, Στάθης Τσούκαλος

Μηνύματα

Η παρέλαση, τα εγκαίνια, το παρασκήνιο

Σύνοδος Κορυφής

Κρίσιμη εμπλοκή των Αμερικανών για την Τουρκία

Αποκάλυψη: Απόρρητο σχέδιο της Αγκυρας για κατάληψη 131 ελληνικών νησιών στο Αιγαίο

Αλέξης Τσίπρας

Χάνει οριστικά τη μεσαία τάξη

Ο ρόλος του Γιώργου Τσίπρα στην «υπόθεση ΔΕΕΣΦΑ»

Πράκτωρ Π

Τα συσσίτια, ο Γ. Τουτζιαρίδης και ο περιφερειάρχης Ηπείρου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές

Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, της Εκδοτικής Αθηνών. Μη χάσετε με τα Παραπολιτικά τον 6ο τόμο της σειράς, για τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

Στον 6ο τόμο της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους παρουσιάζεται ο Πελοποννησιακός Πόλεμος. Ο ανταγωνισμός των δύο μεγάλων πόλεων κρατών της Αθήνας και της Σπάρτης θα οδηγήσει τελικά στον μακροχρόνιο και καταστρεπτικό Πελοποννησιακό Πόλεμο. Οι αλλεπάλληλοι πόλεμοι θα εξασθενήσουν βαθμιαία τις σπουδαιότερες πόλεις στη νότια Ελλάδα και έτσι όταν θα εμφανισθεί στο προσκήνιο για να διεκδικήσει την ηγεσία μια νέα φιλόδοξη ελληνική δύναμη, το κράτος της Μακεδονίας, οι ελληνικές πόλεις δεν θα μπορέσουν να αντιδράσουν αποτελεσματικά και ο ικανότατος Φίλιππος θα επιβάλει την εφαρμογή των μεγαλεπήβολων σχεδίων του.

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» είναι έργο ενιαίο, γενικό και αδιάσπαστο από την αυγή του Ελληνισμού έως τον εικοστό αιώνα. Από την αρχή, την απώτερη ιστορία, διαμέσου των αρχαϊκών χρόνων, περνάει στους κορυφαίους αιώνες της κλασικής, αλεξανδρινής και ελληνιστικής εποχής, συνεχίζει στον χριστιανικό ελληνισμό της ακμής του Βυζαντίου, στους αιώνες του οθωμανικού ζυγού και στην εθνική αναγέννηση, περνώντας πλέον στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ιστορία της ανθρωπότητας είναι η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού.

Μαζί, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ το νέο τεύχος του Car and Driver

Στο τεύχος Απριλίου δοκιμάζουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα: Το νέο VW Tiguan 1.4 TSI PHEV 245 PS: Δυναμική επιστροφή, με νέες τεχνολογίες και στόχο την κορυφή! Το ολοκαίνουργιο Opel Mokka 1.2Τ 130 ΑΤ8 Ένα αντισυμβατικό crossover που ήρθε για να βάλει δύσκολα στην κατηγορία! Το καινοτόμο Tesla Model 3 Long Range: Αλλάζει τα δεδομένα στην αυτοκίνηση, δείχνοντας το μέλλον! Συγκρίνουμε: Cupra Formentor 310 PS VS Mercedes - AMG GLA 35 306 PS VS BMW X2 M35i 306 PS. Η απόλυτη σύγκριση για τη «λίγκα» των 300+ ίππους στα SUV! Ακόμα, Ταξιδεύουμε με Volvo S60 T8 Recharge στην Πύλο. Και τέλος, μεγάλο αφιέρωμα Formula : Παρουσιάζουμε τις ομάδες, τους πιλότους, το πρόγραμμα και τις αλλαγές για τη νέα σεζόν.

Πρωτοσελιδο_2
secret