Συνεχίζει στον ΑΝΤ1 και για την επόμενη σεζόν η Ζέτα Μακρυπούλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά η ηθοποιός και παρουσιάστρια πρόκειται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι του Αμαρουσίου για άλλα δύο χρόνια συνεργασίας.


Θα συνεχίσει να παρουσιάζει για αυτά τα δύο χρόνια το «Rouk Zouk», καθώς το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια ενδέχεται να παρουσιάσει μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια και κάτι ακόμα, καθώς στο συμβόλαιο που θα υπογράψει υπάρχει η σχετική προοπτική (option) για κάτι τέτοιο.



Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου, εκτός από το επόμενο «Your Face Sounds Familiar», που είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν (2022), αναμένεται να παρουσιάσει και άλλα πρότζεκτ, όμως αυτά αναζητούνται προς το παρόν από το κανάλι. Ο ΑΝΤ1 θέλει να την αξιοποιήσει κατάλληλα, καθώς είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην καρδιά των τηλεθεατών.

Από τις αρχές Απριλίου το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, το «Still Standing», θα αλλάξει ώρα μετάδοσης και θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα, καθώς στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 προστίθεται σύντομα το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής και δεν είναι άλλο από το «5x5».



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 29 Μαρτίου