Το «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 στο Mega. Απρόσμενες εκπλήξεις, αστείοι γρίφοι αλλά και νέα εντυπωσιακά action games έρχονται κάθε Πέμπτη στο «Celebrity Game Night», με τη Σμαράγδα Καρύδη να «προκαλεί» τους καλεσμένους της σε ξεκαρδιστικές αναμετρήσεις.


Δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία διαγωνίζονται σε ευφάνταστα και ολοκαίνουργια παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις, στο σκηνικό-έκπληξη του «Celebrity Game Night». Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας συμπληρώνουν την ομάδα του παίκτη που διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς. Στο τέλος κάθε παιχνιδιού, ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα.



Οι πρώτοι έξι celebrities είναι πανέτοιμοι απόψε να κάνουν ποδαρικό στην αγαπημένη εκπομπή, να διαγωνιστούν σε αγαπημένα αλλά και διασκεδαστικά νέα παιχνίδια. Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου παίζουν μέχρι τελικής πτώσεως απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.


Από τα κλασικά «Popped Quiz» και το «Κάνε μου λιγάκι Ντουέτο», στο οποίο οι κανόνες αλλάζουν, μέχρι τα ολοκαίνουργια «Ανέβα στο Βινύλιο», «Μίλα στην Κορνίζα» και «Κράτα το Παντελόνι», οι αγαπημένοι καλεσμένοι καλούνται «να τα δώσουν όλα». Στόχος τους είναι να αναδείξουν τον παίκτη-αρχηγό της ομάδας τους νικητή. Από αυτό το μοναδικό πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική. Οι Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», ανεβάζουν το κέφι σε κάθε αλλαγή παιχνιδιού και δίνουν το μικρόφωνο στους πιο τολμηρούς.


Η συνέχεια απολαυστική.



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 1 Απριλίου