Οι «Άγριες Μέλισσες» πλέον κρατάνε τα τελευταία… δηλητήριά τους γι’ αυτήν τη σεζόν. Μόνο που όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα, «κι αυτοί που μένουν κουνούν μαντίλια κι αναστενάζουν γιατί πονούν».

Κι απ’ ό,τι φαίνεται, θα… πονούν πολύ ακόμα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο κάποιοι από τους πρωταγωνιστές στις «Άγριες Μέλισσες» ξέρουν από τώρα ότι θα φύγουν μεν από το Διαφάνι αλλά θα συνεχίσουν στην Τρούμπα τις ζωές τους. Αν και μετά το Πάσχα, όπως μαθαίνουμε, θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις, φαίνεται ότι ελάχιστοι είναι οι ηθοποιοί που γνωρίζουν ότι συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν καθώς το σίριαλ θα πάρει εντελώς άλλη τροπή.



Θα υπάρξει ένας καμβάς γύρω από τη ζωή των αδελφών Σταμίρη, οπότε οι: Μαρία Κίτσου (Ελένη), Έλλη Τρίγγου (Ασημίνα) και Δανάη Μιχαλάκη (Δρόσω) είναι σίγουρα μέσα και στο νέο καστ. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε πως η Δανάη Μιχαλάκη βγαίνει πιο ενισχυμένη σε αυτή τη «μάχη» της διεκδίκησης των ρόλων. Επίσης, ακούγεται ότι ήδη και οι αγαπημένοι τους πρώην και νυν, Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Λάμπρος), Γιάννης Κουκουράκης (Κωνσταντής) και Αναστάσης Ροϊλός (Νικηφόρος), έχουν συζητήσει. Όσο για τον Γιώργο Γεροντιδάκη (Μελέτης), ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Θα επανέλθουμε.



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 2 Απριλίου