Tα πάνω κάτω θα φέρει στο Survivor η νέα απροσδόκητη μίξη των δύο ομάδων. Οι ομάδες είχαν ανακατευτεί πρώτη φορά αρκετά νωρίς στο παιχνίδι και πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι η σύνθεσή τους θα παραμείνει η ίδια έως ότου γίνει ατομικό το παιχνίδι.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό οι Μπλε κέρδιζαν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και στο αποψινό επεισόδιο η Μπλε ομάδα είναι αυτή που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξουν και πάλι οι ομάδες, καθώς το παιχνίδι δεν ήταν αρκετά ανταγωνιστικό. Ένα άλλο στοιχείο που είχε προβληματίσει τον Τούρκο παραγωγό ήταν η συμπεριφορά των υπο-ομάδων σε κάθε ομάδα, καθώς η πρόσφατη «ανταρσία» μερίδας των Μπλε τον είχε εκνευρίσει.

Οι σίγουρες… μεταγραφές

Τα σενάρια από τον Άγιο Δομίνικο για τη σύνθεση της νέας κόκκινης και της νέας μπλε ομάδας είναι πολλά. Πάντως, υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θεωρούνται δεδομένες.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Αλέξης Παππάς θα κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο στην ίδια ομάδα, ενώ δύο άλλα αγαπημένα πρόσωπα χωρίζονται και αυτά είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Επίσης, αν όλα πάνε καλά, από τις 15 Μαΐου θα δούμε τα ατομικά αγωνίσματα με την τελική 8αδα ή 10αδα.

Το επικρατέστερο σενάριο

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν είναι απολύτως σίγουρο, αν και υπάρχει μια πρώτη εικόνα για τη σύνθεση των δύο ομάδων.

Αρχηγοί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η Καρολίνα στους Κόκκινους και ο Τζέιμς Καφετζής στους Μπλε – καθώς είναι οι δύο παίκτες με τα καλύτερα στατιστικά.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα διαμορφώνονται ως εξής:

Οι κόκκινοι
Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Αλέξης Παππάς
Ηλίας Μπόγδανος*
Τριαντάφυλλος
Ελευθερία Ελευθερίου
Νικολέτα Μαυρίδη
Γιώργος Ασημακόπουλος

Οι μπλε
Τζέημς Καφετζής
Νίκος Μπάρτζης
Γιώργος Κόρομι*
Παύλος Γαλακτερός
Κώστας Παπαδόπουλος
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη

Με αστερίσκο έχουμε βάλει τα ονόματα του Ηλία και του Κόρο, καθώς μπορεί ο ένας να πάρει τη θέση του άλλου. Όπως φαίνεται πάντως, η νέα κόκκινη ομάδα είναι αρκετά πιο ισχυρή.