O Σάκης και η Μαριαλένα είναι δυο παίκτες του Survivor που έχουν συζητηθεί αρκετά κυρίως για την ιδιαίτερα σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

Τα δυο παιδιά, στο παρελθόν έχουν υπάρξει ζευγάρι και πλέον δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι κοντά με τον έναν να μιλά πάντα με πολύ τρυφερά λόγια για τον άλλο.

Μάλιστα τα δυο παιδιά δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους από τότε που τους έβαλαν σε αντίπαλες ομάδες.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Νικολέτα θέλησε να πει το παράπονό της στον Σάκη για μια ατάκα που της είπε στο χθεσινό αγώνισμα και με αφορμή αυτό αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μαριαλένα.

«Καταλαβαίνω ότι έχετε μια άλλη σχέση και ένα άλλο πολύ ωραίο δέσιμο» είπε η παίκτρια αρχικά.

«Δεν υπάρχει σχέση» απάντησε ο Σάκης γελώντας αμήχανα.

«Άστα τώρα αυτά. Δεν είπα ότι έχετε σχέση, είπα έχετε μια ωραία σχέση. Επικρατεί μια ωραία αύρα.

Αν ας πούμε παίζω αντίπαλη με τη Μαριαλένα δε θα φωνάξεις όπως αν παίζω αντίπαλη με την Ελένη και το καταλαβαίνω και το σέβομαι, μου αρέσει κιόλας γιατί δείχνεις έναν σεβασμό.

Απλά αυτό χθες με πείραξε… Δεν έχω κανένα θέμα απολύτως με τη Μαριαλένα και χαίρομαι πολύ που έχετε αυτή τη φανταστική σχέση» συνέχισε η Μαριαλένα ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα ανέφερε:

«Δεν έχουν άδικο γιατί έχω δηλώσει ότι η Μαριαλένα είναι η αγαπημένη μου παίκτρια, θέλω να κερδίζει.

Δε μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου ούτε να πω ψέματα.

Όταν έρχεται αντιμέτωπη με συμπαίκτριά μου δε φωνάζω ούτε στη Μαριαλένα ούτε στη συμπαίκτριά μου, θέλω να είμαι ουδέτερος γιατί για να επηρεάσεις κάποιον ψυχολογικά πρέπει να είσαι έτοιμος.

Εγώ δεν είμαι έτοιμος να σταθώ απέναντι στη Μαριαλένα».