Με… κομμένη την ανάσα μάς κρατάει η σεναριογράφος Τίνα Καμπίτση στην «Έξαψη», όπου ένας νέος έρωτας έρχεται να ταράξει τις ζωές των ηρώων. Ο Μηνάς (Κωνσταντίνος Κάππας) και η Βίκυ (Σοφία Μανωλάκου) είναι το ζευγάρι που θα φέρει ανατροπές. Η Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά) ανακαλύπτει πως ο Μηνάς είναι ο πιθανότερος ένοχος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της αδελφής της.

Η Βίκυ παρόλο που έχει αρχίσει να θυμάται σκηνές με την Ίριδα (Λουκία Πιστιόλα) εμπιστεύεται τον Μηνά και αρνείται να πιστέψει πως ο Μηνάς είναι ο παρ’ ολίγον δολοφόνος της. Όταν η Μαρίνα βεβαιώνεται για τις υποψίες της, τρελαίνεται που η αδελφή της έχει πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα.


Η σχέση του Μηνά με την Ίριδα είναι πιο στενή απ’ όσο φαίνεται και όλα δείχνουν ότι η Βίκυ κινδυνεύει. Ο Μηνάς δείχνει ότι είναι ερωτευμένος με τη Βίκυ, αλλά ίσως όλο αυτό να είναι ένα καλοστημένο κόλπο για να τη βγάλει από τη μέση. Η αγωνία όλων κορυφώνεται καθώς ο Μηνάς και η Βίκυ θα εξαφανιστούν! Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται, ενώ η Μαρίνα φοβάται για το χειρότερο.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 8 Απριλίου