H είδηση που όλοι περίμεναν στα τηλεοπτικά πηγαδάκια έσκασε χθες και γνωστοποιήθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο. Η Ελένη Μενεγάκη από Σεπτέμβρη και μετά από μια σεζόν απουσίας επιστρέφει στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι. Στο Μεγάλο κανάλι, από εκεί που της δόθηκε το πρώτο βήμα για μια αξιοζήλευτη και λαμπερή καριέρα.

Όπως είναι λογικό η επιστροφή της «ωραίας Ελένης» στην tv αποτελεί από τα πιο βασικά θέματα συζήτησης των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε στην κάμερα του STAR «Στη Φωλιά των Κου Κου», για την είδηση της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη, για τις σχέσεις τους σήμερα ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει αν υπάρχει το σενάριο για πιθανή της συνεργασία.

«Είχαμε μεγάλα τηλεοπτικά νέα χθες, τα περιμέναμε αλλά δεν ξέραμε πότε ακριβώς θα γυρίσει. Ελένη χωρίς τηλεόραση και τηλεόραση χωρίς Ελένη δεν γίνεται. Παιδιά δεν ξέρω να απαντήσω στο αν θα ξανά συνεργαστούμε, δεν ξέρω καν τι θα κάνει η Ελένη, κανένας μας δεν ξέρει. Εγώ με την Ελένη μιλάμε φιλικά, δεν είμαστε φίλες αλλά μιλάμε φιλικά. Μου έχει φερθεί κάτι παραπάνω από καταπληκτικά. Την ώρα της ανακοίνωσης δεν ήμουν στο πάνελ, αλλά ξέραμε από το break ότι είχε βγει το δελτίο Τύπου. Οι συνθήκες παίζουν ρόλο και φυσικά οι άνθρωποι για μια συνεργασία, αυτός ο άνθρωπος μου είναι πολύ αγαπητός», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.