τυυρρτ
Media

«Η Φάρμα»: Ποιος είδε τον Τζώρτζογλου και δεν τον φοβήθηκε

Η παρατήρηση του Ιατρόπουλου που τον έβγαλε εκτός εαυτού

Αποστολή να φτιάξει την απλώστρα για τα ρούχα των παικτών της «Φάρμας» είχε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος έπρεπε να βάλει γωνίες στα ξύλα και να τις βιδώσει.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε οδηγίες στον ηθοποιό και φίλο του για το τι πρέπει να κάνει, ενώ ο ίδιος του έδωσε τα εργαλεία για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή.

Ωστόσο ο Στράτος πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει τις βίδες και γενικά να μην ακούσει όλα όσα του είπε ο Μιχάλης, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αγανακτήσει από το αποτέλεσμα και να τον μαλώσει.

«Δεν φτιάχνεις, χαλάς. Σου έφερα τις βίδες, κάνε ότι σου κόβει, κουράστηκα. Για να μάθεις πρέπει να ακούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου να δείχνει στεναχωρημένος για το λάθος του. «Θα τα βγάλω και θα τα ξανακάνω» του απάντησε και συνέχισε: «Έκανα ένα λάθος μην μου πάρεις το κεφάλι. Μην θυμώνεις. Μην το κάνεις θέμα, ερωτήσεις κάνω, μην μου φωνάζεις σε παρακαλώ».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά τα όσα άκουσε από τον φίλο του εξοργίστηκε και ξέσπασε και μάλιστα άγρια. Ο ηθοποιός άρχισε να ωρύεται και με τις φωνές του σίγουρα πρέπει να τρόμαξε όσα αγριογούρουνα μπορεί να βρίσκονταν στη γύρω περιοχή.

«Ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω. Δεν θέλω να μου μιλάτε έτσι, δεν θέλω να μου μιλάει κανείς έτσι», είπε και γύρισε στο σπίτι.

Ο Θανάσης Πάτρας τον ρώτησε τι συνέβη κι εκείνος του εξήγησε, αλλά μετά από την ηρεμία ήρθε η… κρίση.

«Δημιουργούνται εντυπώσεις ότι ο ένας ξέρει να κάνει τη δουλειά κι ο άλλος όχι. Δεν με αφήνει να μιλήσω, πετάγεται. Ο Μιχάλης με διακόπτει. Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα σηκώνομαι και φεύγω. Θα το θέσω θέμα. Δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς. Κανείς δεν το έχει κάνει στη ζωή μου. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, όποιος δεν ξέρει να μη μιλάει. Όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα. Αν μου ξαναμιλήσει κανείς έτσι θα αποφασίσω τι θα κάνω. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Δεν είμαι δούλος κανενός. Είμαι πρόθυμος να τρέξω και αν κάνω λάθος το διορθώνω. Οι γωνίες δεν είναι του Μιχάλη. Ακολουθούμε την παραγωγή ή ακολουθούμε ότι θέλει ο καθένας εδώ μέσα», είπε ο Στράτος.

Ο Θανάσης πάντως πήρε το μέρος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, μετά την έκρηξη του Τζώρτζογλου.

«Ο Στράτος δεν έχει δικαίωμα να νιώθει παραγκωνισμένος», είπε ο Μιχάλης στην κάμερα.

Ο πρώτος «μονομάχος»

Τους υπηρέτες της εβδομάδας επέλεξε ο αρχηγός της «Φάρμας», Θανάσης Πάτρας, ο οποίος κλήθηκε να δώσει τη «μαύρη πέτρα» στον έναν από τους δύο.

Οι υπηρέτες ήταν ο Ντούπης και η Κυριακή, με τον Θανάση να ορίζει ως πρώτο «μονομάχο» τη δεύτερη, κάτι που σημαίνει ότι επόμενη αποχώρηση θα είναι γυναίκα, ενώ το αγώνισμα πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα.

Η απόφαση του Θανάση δεν άρεσε στις γυναίκες, με την Κάτια Δέδε να είναι εκείνη που αντέδρασε περισσότερο.